Ravitsemispalveluiden perusteet (10op)
Toteutuksen tunnus: ML00BW59-3016
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
 - 24.11.2025 - 30.11.2025
 - Ilmoittautuminen toteutukselle ei ole vielä alkanut.
 
- Ajoitus
 - 01.01.2026 - 31.03.2026
 - Toteutus ei ole vielä alkanut.
 
- Opintopistemäärä
 - 10 op
 
- Lähiosuus
 - 10 op
 
- Toteutustapa
 - Lähiopetus
 
- Yksikkö
 - 10 Liiketalous-, tietojenkäsittely- ja palvelualat
 
- Toimipiste
 - Laurea Leppävaara
 
- Opetuskielet
 - suomi
 
- Paikat
 - 10 - 25
 
- Koulutus
 - Ravintola- ja tapahtumaliiketoiminnan koulutus (PRA2), Laurea Leppävaara
 
- Opettajat
 - Leila Jaakkola
 - Tuula Kuivanen
 
- Vastuuopettaja
 - Leila Jaakkola
 
- Ryhmät
 - 
                        PRA226KNRavintola- ja tapahtumaliiketoiminnan koulutus, päivätoteutus, K26, Leppävaara
 
- Opintojakso
 - ML00BW59
 
Tavoitteet
Opiskelija osaa 
- kuvailla ravitsemisalan keskeiset ominaispiirteet 
- määritellä ja selittää asiakaslähtöisen ravitsemispalvelun laatutekijöitä  
- soveltaa asiakaslähtöisen palvelun laatutekijöitä käytännössä ravitsemisalalla sali- ja keittiötoiminnoissa 
- toimia ja viestiä vuorovaikutteisesti ja työelämälähtöisesti monikulttuurisen työyhteisön jäsenenä
                    
Arviointiasteikko
H-5