Ravitsemispalveluprosessit (10 op)
Toteutuksen tunnus: ML00BW67-3012
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
-
24.11.2025 - 30.11.2025
Ilmoittautuminen toteutukselle ei ole vielä alkanut.
- Ajoitus
-
01.03.2026 - 30.05.2026
Toteutus ei ole vielä alkanut.
- Opintopistemäärä
- 10 op
- Lähiosuus
- 10 op
- Toteutustapa
- Lähiopetus
- Yksikkö
- 10 Liiketalous-, tietojenkäsittely- ja palvelualat
- Toimipiste
- Laurea Leppävaara
- Opetuskielet
- suomi
- Paikat
- 10 - 20
- Koulutus
- Ravintola- ja tapahtumaliiketoiminnan koulutus (PRA2), Laurea Leppävaara
- Opettajat
- Leila Jaakkola
- Tuula Kuivanen
- Henry Lybäck
- Vastuuopettaja
- Henry Lybäck
- Ryhmät
-
PRA225KNRavintola- ja tapahtumaliiketoiminnan koulutus, päivätoteutus, K25, Leppävaara
- Opintojakso
- ML00BW67
Tavoitteet
Opiskelija osaa:
- suunnitella ja toteuttaa asiakaslähtöisen, liiketaloudellisesti kannattavan palvelukokonaisuuden
- analysoida ja kehittää palveluprosesseja ravitsemisalalla
- tuottaa käytännössä asiakaslähtöisiä palveluja ravitsemisalan ympäristössä
- toimia vuorovaikutteisesti ja työelämälähtöisesti monikulttuurisen työyhteisön jäsenenä
Arviointiasteikko
H-5