Siirry suoraan sisältöön

BarLaurea I (5 op)

Toteutuksen tunnus: PH00BN98-3009

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

25.11.2024 - 01.12.2024

Ajoitus

08.01.2025 - 28.02.2025

Opintopistemäärä

5 op

TKI-osuus

4 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Yksikkö

10 Liiketalous-, tietojenkäsittely- ja palvelualat

Toimipiste

Laurea Leppävaara

Opetuskielet

  • Englanti

Paikat

10 - 20

Koulutus

  • Degree Programme in Hospitality Management and Service Design (PHA2), Laurea Leppävaara

Opettaja

  • Mika Vitikka
  • Henry Lybäck

Vastuuopettaja

Henry Lybäck

Ryhmät

  • PHA224SN
    Degree Programme in Hospitality Management and Service Design, daytime studies, S24, Leppävaara

Osaamistavoitteet

The student is able to
- create and analyse customer experiences
- evaluate processes as part of practical way of learning within projects
- develop services by implementing design thinking ideology

Toteutuksen valinnaiset suoritustavat

Ydinosaamista, ei valinnaisia suoritustapoja.

Toteutuksen tärkeät päivämäärät

9.12.
Welcome to BarLaurea 1 - Introduction to course/ Henry Lybäck & Mika Vitikka
Practical shifts, BarLaurea as a Learning environment, HACCP in BarLaurea/ Restaurant Manager
Ergonomy & Occupational Safety and Health in the Restaurant/ Mika ja Henry

8.1.2025
Nutrition & special diets Mika ja Henry
Sustainability in restaurant field/ Henry
Assignement: Learning Diary

13.1.2025.-21.2.2025 Practical way of learning in BarLaurea and Factory restaurants environment.

28.2.2025.
Presentations and feedback day:

Kansainvälisyys toteutuksella

Opetus ja harjoittelu tapahtuu monikulttuurisessa työyhteisössä.

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

Teoria 15 tuntia.
Tehtävien tekeminen 30 tuntia
Käytännön harjoittelu 90 tuntia.

Sisältö ja sen jaksotus

9.12.
Welcome to BarLaurea 1 - Introduction to course/ Henry Lybäck & Mika Vitikka
Practical shifts, BarLaurea as a Learning environment, HACCP in BarLaurea/ Restaurant Manager
Ergonomy & Occupational Safety and Health in the Restaurant/ Mika ja Henry

8.1.2025
Nutrition & special diets Mika ja Henry
Sustainability in restaurant field/ Henry
Assignement: Learning Diary

13.1.2025.-21.2.2025 Practical way of learning in BarLaurea and Factory restaurants environment.

28.2.2025.
Presentations and feedback day:

Lisätietoja opiskelijoille

Opintojakson tarkoituksena on kasvattaa opiskelijoiden käsitystä suomalaisesta ravintolamaailmasta, sekä antaa valmiuksia työskennellä ravintoloissa Suomessa. Kursiin kuuluu myös hygieniapassin ja anniskelupassin suorittaminen.

Arviointiasteikko

H-5

Arviointikriteerit, hyväksytty/hylätty

Hyväksytty:
Opiskelija osaa
- luoda ja analysoida asiakaskokemuksia
- arvioida prosesseja osana käytännön oppimista projekteissa
- kehittää palveluita toteuttamalla muotoiluajattelun ideologiaa
- omata tarpeelliset tiedot ravintolatyöskentelyyn Suomessa, sekä hygienia- ja anniskelupassin