Siirry suoraan sisältöön

Elintarvikkeiden ja ruokapalveluiden turvallisuus (5 op)

Toteutuksen tunnus: R0382-3008

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

19.05.2025 - 25.05.2025

Ajoitus

01.08.2025 - 31.12.2025

Opintopistemäärä

5 op

Virtuaaliosuus

5 op

Toteutustapa

Etäopetus

Yksikkö

Laurea Leppävaara, palvelu

Toimipiste

Laurea Verkkokampus

Opetuskielet

  • Suomi

Paikat

20 - 40

Koulutus

  • Laurea täydentävä osaaminen, amk-tutkinto (TOP2), Palvelualat

Opettaja

  • Mervi Niemelä

Vastuuopettaja

Mervi Niemelä

Ryhmät

  • TOP225SY
    Täydentävä osaaminen (amk-tutkinto), S25, Palvelualat

Osaamistavoitteet

Opiskelija osaa
- soveltaa elintarvikkeiden ja ruokapalvelujen turvallisuutta ohjaavaa lainsäädäntöä
- kuvata elintarvikeketjun mikrobiologisten, kemiallisten ja muiden riskien mahdolliset vaikutukset ruokatuotantoon
- laatia korjaavia toimenpiteitä yrityksen laadunhallintajärjestelmään

Arviointiasteikko

H-5

Esitietovaatimukset

A9131 Laatu ravitsemispalveluissa ja A9146 Palvelujärjestelmien kehittäminen -opintojaksot tai vastaava osaaminen.