Siirry suoraan sisältöön

BarLaurea I (5 op)

Toteutuksen tunnus: PH00BN98-3007

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

20.05.2024 - 26.05.2024

Ajoitus

16.10.2024 - 13.12.2024

Opintopistemäärä

5 op

TKI-osuus

2 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Yksikkö

Korkeakouluyksikkö W

Toimipiste

Laurea Leppävaara

Opetuskielet

  • Englanti

Paikat

20 - 35

Koulutus

  • Degree Programme in Hospitality Management and Service Design (PHA2), Laurea Leppävaara

Opettaja

  • Kati Pohjanmaa
  • Anikó Lehtinen
  • Henry Lybäck

Vastuuopettaja

Henry Lybäck

Ryhmät

  • PHA224KN3
    Degree Programme in Hospitality Management and Service Design, daytime studies, K24, Leppävaara, group 3

Osaamistavoitteet

The student is able to
- create and analyse customer experiences
- evaluate processes as part of practical way of learning within projects
- develop services by implementing design thinking ideology

Toteutuksen valinnaiset suoritustavat

Ydinosaamista, ei valinnaisia suoritustapoja.

Toteutuksen tärkeät päivämäärät

16.10.
Welcome to BarLaurea 1 - Introduction to course/ Henry Lybäck & Kati Pohjanmaa
Practical shifts, BarLaurea as a Learning environment, HACCP in BarLaurea/ Restaurant Manager Taneli Kesäläinen
Ergonomy & Occupational Safety and Health in the Restaurant/Kati

17.10.
Nutrition & special diets Kati
Sustainability in restaurant field/ Henry
Assignement: Design your own BarLaurea soup lunch and dessert

21.10.-5.12. Practical way of learning in BarLaurea environment.

13.12.
Presentations and feedback day: Design your own soup lunch and dessert

Kansainvälisyys toteutuksella

Opetus ja harjoittelu tapahtuu monikulttuurisessa työyhteisössä.

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

Teoria 15 tuntia.
Tehtävien tekeminen 30 tuntia
Käytännön harjoittelu 90 tuntia.

Sisältö ja sen jaksotus

16.10.
Welcome to BarLaurea 1 - Introduction to course/ Henry Lybäck & Kati Pohjanmaa
Practical shifts, BarLaurea as a Learning environment, HACCP in BarLaurea/ Restaurant Manager Taneli Kesäläinen
Ergonomy & Occupational Safety and Health in the Restaurant/Kati

17.10.
Nutrition & special diets Kati
Sustainability in restaurant field/ Henry
Assignement: Design your own BarLaurea soup lunch and dessert

21.10.-5.12. Practical way of learning in BarLaurea environment.

13.12.
Presentations and feedback day: Design your own soup lunch and dessert

Lisätietoja opiskelijoille

Opintojakson tarkoituksena on kasvattaa opiskelijoiden käsitystä suomalaisesta ravintolamaailmasta, sekä antaa valmiuksia työskennellä ravintoloissa Suomessa. Kursiin kuuluu myös hygieniapassin ja anniskelupassin suorittaminen.

Arviointiasteikko

H-5

Arviointikriteerit, hyväksytty/hylätty

Hyväksytty:
Opiskelija osaa
- luoda ja analysoida asiakaskokemuksia
- arvioida prosesseja osana käytännön oppimista projekteissa
- kehittää palveluita toteuttamalla muotoiluajattelun ideologiaa
- omata tarpeelliset tiedot ravintolatyöskentelyyn Suomessa, sekä hygienia- ja anniskelupassin