BarLaurea I (5 op)
Toteutuksen tunnus: PH00BN98-3007
Toteutuksen perustiedot
Ilmoittautumisaika
20.05.2024 - 26.05.2024
Ajoitus
16.10.2024 - 13.12.2024
Opintopistemäärä
5 op
TKI-osuus
2 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Korkeakouluyksikkö W
Toimipiste
Laurea Leppävaara
Opetuskielet
- Englanti
Paikat
20 - 35
Koulutus
- Degree Programme in Hospitality Management and Service Design (PHA2), Laurea Leppävaara
Opettaja
- Kati Pohjanmaa
- Anikó Lehtinen
- Henry Lybäck
Vastuuopettaja
Henry Lybäck
Ryhmät
-
PHA224KN3Degree Programme in Hospitality Management and Service Design, daytime studies, K24, Leppävaara, group 3
Osaamistavoitteet
The student is able to
- create and analyse customer experiences
- evaluate processes as part of practical way of learning within projects
- develop services by implementing design thinking ideology
Toteutuksen valinnaiset suoritustavat
Ydinosaamista, ei valinnaisia suoritustapoja.
Toteutuksen tärkeät päivämäärät
16.10.
Welcome to BarLaurea 1 - Introduction to course/ Henry Lybäck & Kati Pohjanmaa
Practical shifts, BarLaurea as a Learning environment, HACCP in BarLaurea/ Restaurant Manager Taneli Kesäläinen
Ergonomy & Occupational Safety and Health in the Restaurant/Kati
17.10.
Nutrition & special diets Kati
Sustainability in restaurant field/ Henry
Assignement: Design your own BarLaurea soup lunch and dessert
21.10.-5.12. Practical way of learning in BarLaurea environment.
13.12.
Presentations and feedback day: Design your own soup lunch and dessert
Kansainvälisyys toteutuksella
Opetus ja harjoittelu tapahtuu monikulttuurisessa työyhteisössä.
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
Teoria 15 tuntia.
Tehtävien tekeminen 30 tuntia
Käytännön harjoittelu 90 tuntia.
Sisältö ja sen jaksotus
16.10.
Welcome to BarLaurea 1 - Introduction to course/ Henry Lybäck & Kati Pohjanmaa
Practical shifts, BarLaurea as a Learning environment, HACCP in BarLaurea/ Restaurant Manager Taneli Kesäläinen
Ergonomy & Occupational Safety and Health in the Restaurant/Kati
17.10.
Nutrition & special diets Kati
Sustainability in restaurant field/ Henry
Assignement: Design your own BarLaurea soup lunch and dessert
21.10.-5.12. Practical way of learning in BarLaurea environment.
13.12.
Presentations and feedback day: Design your own soup lunch and dessert
Lisätietoja opiskelijoille
Opintojakson tarkoituksena on kasvattaa opiskelijoiden käsitystä suomalaisesta ravintolamaailmasta, sekä antaa valmiuksia työskennellä ravintoloissa Suomessa. Kursiin kuuluu myös hygieniapassin ja anniskelupassin suorittaminen.
Arviointiasteikko
H-5
Arviointikriteerit, hyväksytty/hylätty
Hyväksytty:
Opiskelija osaa
- luoda ja analysoida asiakaskokemuksia
- arvioida prosesseja osana käytännön oppimista projekteissa
- kehittää palveluita toteuttamalla muotoiluajattelun ideologiaa
- omata tarpeelliset tiedot ravintolatyöskentelyyn Suomessa, sekä hygienia- ja anniskelupassin