Kosmetiikan säilyvyys (5 op)
Toteutuksen tunnus: PK00BW43-3003
Toteutuksen perustiedot
Ilmoittautumisaika
19.05.2025 - 25.05.2025
Ajoitus
01.08.2025 - 31.12.2025
Opintopistemäärä
5 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Laurea Tikkurila, palvelu
Toimipiste
Laurea Tikkurila
Opetuskielet
- Suomi
Paikat
20 - 40
Koulutus
- Kauneudenhoito- ja kosmetiikka-alan koulutus (PKV2), Laurea Tikkurila
Opettaja
- Teija Hyppönen-Paloheimo
Vastuuopettaja
Teija Hyppönen-Paloheimo
Ryhmät
-
PKV224SNKauneudenhoito- ja kosmetiikka-alan koulutus, päivätoteutus, S24, Tikkurila
Osaamistavoitteet
Opiskelija osaa
- perustella mikrobiologian merkityksen kosmetiikan valmistuksessa, säilytyksessä ja käytössä sekä tunnistaa puutteellisen hygienian vaaroja kosmetiikka-alan toimintaympäristöissä, jolloin hän osaa ehkäistä niitä
- tunnistaa kosmetiikkatuotteen ainesosaluettelosta keskeiset mikrobiologiseen tai kemialliseen säilyvyyteen vaikuttavat ainesosat: säilöntäaineet ja antioksidantit
- kuvailla säilyvyyteen vaikuttavien ainesosien toimintaperiaatteita
Arviointiasteikko
H-5