Tapahtumaprojekti (10 op)
Toteutuksen tunnus: TO00BX18-3002
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
-
22.05.2023 - 25.08.2023
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
-
28.08.2023 - 27.11.2023
Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 10 op
- Lähiosuus
- 10 op
- TKI-osuus
- 9 op
- Toteutustapa
- Lähiopetus
- Yksikkö
- Laurea Leppävaara, palvelu
- Toimipiste
- Laurea Leppävaara
- Opetuskielet
- suomi
- Paikat
- 20 - 40
- Koulutus
- Laurea täydentävä osaaminen, amk-tutkinto (TOP2), Palvelualat
Tavoitteet
Opiskelija osaa
- suunnitella ja toteuttaa asiakaslähtöisen tapahtuman
- johtaa tapahtuman toteutusprosessin tavoitteellisesti
- arvioida tapahtumaa eri näkökulmista (tavoitteet, taloudellisuus, toimivuus, asiakastyytyväisyys) ja luoda aktiivisesti uusia kehitysideoita
Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus
Materiaalit Canvaksessa.
Toteutustapa
Opintojakso on käytännön opintojakso tapahtuman tuottamisesta. Perus tapahtumateoria pitää olla hankittuna aiemmin. (Tapahtumatuotannon perusteet opintojakso tai vastaavat tiedot muualta.)
Opintojakson aikana toteutetaan hyväntekeväisyystapahtumia Nenäpäiväsäätiölle.
Opiskelijoilla on vapaat kädet tapahtuman toteuttamisen ja ideoinnin suhteen niin kauana kuin se noudattaa hyvän maun ja Nenäpäiväsäätiön reunaehtoja.
Lisäksi tutustutaan tapahtuman striimauskalustoon ja hybriditapahtumien tekemiseen EventLab tilassa.
Työelämäyhteistyö ja/tai TKI
Nenäpäivätapahtumat
Toteutuksen tärkeät päivämäärät
Tutkintosäännön 18§ mukaisesti ”opiskelijan on oltava ensimmäisellä kontaktikerralla läsnä tai ilmoitettava poissaolostaan vastuuopettajalle opintoon osallistumisensa vahvistamiseksi. Mikäli opiskelija on estynyt perusteluista syistä osallistumaan ensimmäiseen kontaktikertaan tai aktivoitumaan opinnoissa opettajan asettamien edellytysten mukaisesti, hänen tulee olla yhteydessä vastuuopettajaan toteutukselle osallistumisesta sopimiseksi. Ilmoittautuminen hylätään, mikäli opiskelija ei ilmoita poissaolostaan opinnon aloituskerralta tai poissaolon syytä ei voida pitää perusteltuna. Hänen tilalleen voidaan ottaa jonossa oleva seuraava opiskelija”.
Toteutuksen valinnaiset suoritustavat
Laurean tutkintosäännön mukaisesti ”Kaikilla opiskelijoilla on oikeus osaamisensa näyttämiseen. Aloitteen hankitun osaamisen tunnistamisesta ja tunnustamisesta tekee opiskelija. Osaamisen tunnistaa ja tunnustaa opinnosta vastaava opettaja = Kaija Meriläinen. Arvioinnissa noudatetaan samaa arviointikriteeristöä ja pääsääntöisesti samaa arviointiasteikkoa kuin opintojaksolla. Opiskelijalla on oikeus hakea osaamisen tunnustamista riippumatta siitä, missä, miten ja milloin osaaminen on hankittu. Opiskelija voi hakea myös työssä hankittavan osaamisen tunnistamista osaksi tutkintoa (työn opinnollistaminen). ... Opiskelija vastaa osaamisen osoittamisesta, todistamisesta ja riittävien tietojen toimittamisesta. Osaamisen arvioivat opiskelija ja näytön vastaanottava ohjaaja yhdessä. ” Katso lisätietoa opiskelijaintrasta.
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
Käydään yhdessä läpi aloituskerralla.
Sisältö ja sen jaksotus
HUOM. Vaikka meille on varattu koko päivä aikaa, on siitä suuri osa ryhmien yhteistä työskentelyä varten. Sovitaan ensimmäisellä kerrall ayhteiset "tarkistuspisteet", jolloin säätiön edustajat ovat paikalla sekä muutama kerta EventLabissa.
Arviointiasteikko
H-5
Esitietovaatimukset
Tapahtumatuotannon perusteet -opintojakso tai vastaava osaaminen.
Lisätiedot
Opinto on vaatimuksiltaan amk-tutkintoon johtavan koulutuksen tasoa.
Opinnon toteutustapa on arvoitu hyödyntäen opetuksen laatukriteereitä.