Tourism Grand Tour (5 op)
Toteutuksen tunnus: TO00BO34-3005
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
-
29.11.2021 - 05.12.2021
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
-
31.01.2022 - 30.04.2022
Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Lähiosuus
- 2 op
- Virtuaaliosuus
- 3 op
- Toteutustapa
- Monimuoto-opetus
- Toimipiste
- Laurea Leppävaara
- Opetuskielet
- englanti
- Paikat
- 20 - 40
- Koulutus
- Complementary Competence, bachelor’s studies in English (CCM2), Services
- Opettajat
- Annukka Korvenranta
- Marjaana Salomaa
- Petri Miinalainen
- Vastuuopettaja
- Annukka Korvenranta
- Opintojakso
- TO00BO34
Tavoitteet
Opiskelija osaa
- ymmärtää syvemmin matkailun vaikutuksia kansainvälisessä toimintaympäristössä
- tuntee laajemmin ja syventää tietämystä kansainvälisistä matkakohteista
- laajentaa ymmärrystä Suomen asemasta matkakohteena
Toteutustapa
Aloita unohtumaton matka mielenkiintoisiin matkailukohteisiin. Tutustu uusiin mahdollisuuksiin digitaalisella aikakaudella, joka muokkaa käsityksemme matkailusta uudelleen.
Opiskelijat työskentelevät kansainvälisissä ryhmissä matkailukohteisiin liittyvien mahdollisuuksien ja haasteiden ratkaisemiseksi annetuissa kohteissa.
Käsiteltävät teemat voivat liittyä esimerkiksi liikamatkustukseen, virtuaalimatkailuun tai kohteiden markkinointiin
Hybridi: Luennot verkossa ja kampuksella. Huomaathan, että kurssi koostuu viikottaisista tapaamisista. Osa kampustapaamisista muutetaan verkkotapaamisiksi.
Toteutuksen tärkeät päivämäärät
Hybridi: Luennot verkossa ja kampuksella. Huomaathan, että kurssi koostuu viikottaisista tapaamisista. Osa kampustapaamisista muutetaan verkkotapaamisiksi.
Toteutuksen valinnaiset suoritustavat
Ei valinnaista suoritustapaa.
Sisältö ja sen jaksotus
Hybridi: Luennot verkossa ja kampuksella. Huomaathan, että kurssi koostuu viikottaisista tapaamisista. Osa kampustapaamisista muutetaan verkkotapaamisiksi.
Arviointiasteikko
H-5
Lisätiedot
Edellyttää aiempia matkailun opintoja.
Sopii vaihto-opiskelijoille.
Sopii monimuoto-opiskelijoille