Skip to main content

Kosmetiikan säilyvyys (5 op)

Toteutuksen tunnus: V1591-3001

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
13.05.2019 - 26.05.2019
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
30.10.2019 - 11.12.2019
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
Lähiosuus
4 op
Virtuaaliosuus
1 op
TKI-osuus
1 op
Toteutustapa
Monimuoto-opetus
Yksikkö
Laurea-ammattikorkeakoulu
Toimipiste
Laurea Tikkurila
Opetuskielet
suomi
Paikat
20 - 45
Koulutus
Kauneudenhoitoalan koulutus (SKV2), Laurea Tikkurila
Opettajat
Teija Hyppönen-Paloheimo
Vastuuopettaja
Teija Hyppönen-Paloheimo
Opintojakso
V1591

Learning outcomes

Opiskelija osaa
- perustella mikrobiologian merkityksen kosmetiikan valmistuksessa, säilytyksessä jakäytössä ja tunnistaa puutteellisen hygienian vaaroja kauneudenhoitoalan toimintaympäristöissä
- tunnistaa kosmetiikkatuotteen ainesosaluettelosta keskeiset mikrobiologiseen tai kemialliseen säilyvyyteen vaikuttavat ainesosat: säilöntäaineet ja antioksidantit
- kuvailla säilyvyyteen vaikuttavien ainesosien toimintaperiaatteita

Aika ja paikka

Opintojakso alkaa 30.10.2019 klo 8.30. Tentti on 11.12.2019 klo 9.00. Ajantasaiset kontaktit löytyvät Pakista.
Opintojakso toteutetaan Tikkurilan kampuksella.

Oppimateriaalit

Oppimateriaali löytyy Optimasta.

Opetusmenetelmät

Opintojaksolla käsitellään kosmetiikan mikrobiologista ja kemiallista säilyvyyttä sekä sitä, miten niihin voidaan vaikuttaa erilaisilla säilyvyyttä lisäävillä aineosilla kuten säilöntäaineilla ja antioksidanteilla. Lisäksi käydään läpi erilaisia säilyvyyteen vaikuttavien aineiden toimintaperiaatteita.
Ensimmäisellä kontaktilla on pakollinen läsnäolo tutkintosäännön mukaan.

Toteutuksen valinnaiset suoritustavat

Jos sinulla on opintojakson tavoitteisiin liittyvää osaamista (AHOT) tai mahdollisuus hankkia sitä työelämässä (TOPI), ole yhteydessä opintojakson vastuuopettajaan ennen opintojakson alkamista.

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

Opintojakso on 5 op eli 135 tuntia opiskelijan työtä.

Sisällön jaksotus

Opintojakson aikataulu löytyy Optimasta.

Arviointiasteikko

H-5

Go back to top of page