Anikó Lehtinen
Etäopetus
Oppimateriaali ja kirjallisuus julkaistaan Canvas-työtilassa Sukellus alkoholijuomien maailmaan.
Opintojakso suoritetaan kokonaan etäopetuksena sekä zoomissa, että itsenäisesti opiskeltujen opintomateriaalit (podcastit ja videot) kanssa. Läsnäolo etäopetuskerroilla välttämätön.
Opetuksen aikataulu ja sisältö tulee Canvas-työtilaan Sukellus alkoholijuomien maailmaan..
Opintojaksolla osoitetaan osaamisen kehittyminen annettujen tehtävien avulla. Tehtävät ja opintoaineistot linkkeineen ja tehtävien palautuskansiot ovat jakson työtilassa.
Jakson laajuus 2 op /53.5 tuntia ja sen osat:
1. Tehtävä (60 %)
2. Oppimispäiväkirja (40%)
Opintojakson tehtävä arvioidaan numeerisesti tai hyväksytty/hylätty.
Arviointimenetelmät, arvioinnin perusteet ja arviointikriteerit ovat työtilassa Sukellus alkoholijuomien maailmaan Canvaksessa.
03.05.2021 - 21.05.2021
01.04.2021 - 30.04.2021
10 - 40
Anikó Lehtinen
Laurea täydentävä osaaminen, amk-tutkinto (TOP2), Palvelualat
Laurea Leppävaara
2 op
Hyväksytty/Hylätty
Jaksolla ei ole pääsääntöisesti valinnaisia suoritustapoja.
Opintojaksolla tutustutaan aihealueisiin lehtorin ja työelämässä toimivien vierailevien luennoitsijoiden kautta. Jaksolla tehdään työelämän palveluja koskeva havainnointitehtävä.
Tehtävä: Opintopäiväkirja ja syventyminen yhteen alkoholijuomakategoriaan itsenäisesti, siitä uuden tuotteen konseptointi ja myyntipresentaatio.
Itsenäinen tehtävä esitetään viimeisellä kahdella tuntikerralla.
Opintopäiväkirja palautetaan erikseen, ja tehtävä palautetaan erikseen. Tehtävästä ei tarvitse tehdä raporttia, esitys riittää.
Opintojakson ohjelma on Canvas-työtilassa Sukellus alkoholijuomien maailmaan. Työtila avautuu huhtikuussa 2021.
Opetus 10 tuntia
Itsenäinen opiskelu 43,5 tuntia, sisältäen tehtävän.
Lisäksi oppimispäiväkirja yksilötyönä.
Yhteensä 53,5 tuntia
Yksi opintopiste vastaa kansainvälisen ECTS-mitoituksen mukaa 26,7 tuntia keskiverto-opiskelijan tekemää työtä. Näin ollen 2 op:n opintojaksolla opiskelijan työmäärä on noin 53,5 tuntia.
Tiiviskurssilla käydään läpi olut, viini, kuohuviini, alkoholijuomasekoitukset,tisleet ja siideri kaikilta osin. Opit juomien historiasta, tekotavasta, tarjoilurituaaleista, ruokasuosituksista, trendeistä ja alan kuuluisista hahmoista. Opit jokaisen tuoteryhmän alalajit, alan sanaston sekä myyntitekniikat sekä käyttötarkoitukset.
Tehtävä: Opintopäiväkirja ja syventyminen yhteen alkoholijuomakategoriaan itsenäisesti, siitä uuden tuotteen konseptointi ja myyntipresentaatio.
Itsenäinen tehtävä esitetään viimeisellä kahdella tuntikerralla.
Opintopäiväkirja palautetaan erikseen, ja tehtävä palautetaan erikseen. Tehtävästä ei tarvitse tehdä raporttia, esitys riittää.
Toteutetaan etänä zoomin kautta.
Opintojaksosta on hyötyä tapahtuma-, ravintola- ja matkailu -alalle suuntautuessa. Opintojakson suoritettuaan opiskelija osaa syvällisemmin tiedot alkoholijuomien valmistuksesta, historiasta, tarjoilurituaaleista, ja ruokasuosituksista ja hyödyntää niitä elämystyössä. Opiskelija osaa hakea tietoa ja perehtyä alkoholijuomakategoriaan uuden tuotteen lanseerauksen osana. Opintojakson aikana käydään läpi seuraavia asioita: olut, viini, kuohuviini, alkoholijuomasekoitukset,tisleet ja siideri kaikilta osin. Opit juomien historiasta, tekotavasta, tarjoilurituaaleista, ruokasuosituksista, trendeistä ja alan kuuluisista hahmoista. Opit jokaisen tuoteryhmän alalajit, alan sanaston sekä myyntitekniikat sekä käyttötarkoitukset.