Marjaana Salomaa
80% Lähiopetus, 20% Etäopetus
Esimerkiksi: Visit Finland. Tunne asiakkaasi. Kohderymäopas matkailuyrityksille. Ruokamatkailuhanke. Haaga-Helia amk: www.hungryforfinland.fi Visit FInland. Ruokamatkailun tuotesuositukset 2020 Ruokamatkailustrategia 2015-2020 (uusi strategia julkaistaan 2020) Havas, K., Adamsson, K. & Sievers, S. 2017. Hungry for Finland. Strategian jalkautusvaihe 2015-2017. Havas, K. & Jaakonaho, K. 2012. Evästä matkailuun. Luotsi makumatkan rakentamiseen. Haaga-Helia amk.
Opintojaksolla tutustutaan ruokamatkailuun ja tehdään kehittämistehtävä, jonka kautta opiskelija saa ymmärrystä ruokamatkailusta ja ruokareiteistä Suomessa, perehtyy tuotekehitykseen huomioiden kohderyhmän tarpeet ja alueen vetovoimatekijät ja oppi integroimaan paikallisen ruoan ja juoman osaksi kokonaiselämystä.
01.08.2021 - 31.12.2021
24.05.2021 - 30.05.2021
20 - 40
Laurea Leppävaara, palvelu
Anikó Lehtinen, Henry Lybäck, Marjaana Salomaa
Suositellaan aiempia matkailun opintoja
Pakollinen koko päivän työpajatyöskentely
Laurea täydentävä osaaminen, amk-tutkinto (TOP2), Palvelualat
Laurea Leppävaara
3 op
1 op
N/A
Osallistuminen maanantaisin alkaen opintojakson tunneille.
Pakollinen koko päivän työpajatyöskentely
Intensiivitoteutus:
Luennot
Työpaja
Ryhmätehtävä
Viikottaiset luennot kurssin teemoista
Aktiivinen, itsenäinen ryhmätyöskentely
Laurea Leppävaara kampus