Marjaana Salomaa
80% Lähiopetus, 20% Etäopetus
Esimerkiksi: Visit Finland. Tunne asiakkaasi. Kohderymäopas matkailuyrityksille. Ruokamatkailuhanke. Haaga-Helia amk: www.hungryforfinland.fi Visit FInland. Ruokamatkailun tuotesuositukset 2020 Ruokamatkailustrategia 2015-2020 (uusi strategia julkaistaan 2020) Havas, K., Adamsson, K. & Sievers, S. 2017. Hungry for Finland. Strategian jalkautusvaihe 2015-2017. Havas, K. & Jaakonaho, K. 2012. Evästä matkailuun. Luotsi makumatkan rakentamiseen. Haaga-Helia amk.
Opintojaksolla tutustutaan ruokamatkailuun ja tehdään kehittämistehtävä, jonka kautta opiskelija saa ymmärrystä ruokamatkailusta ja ruokareiteistä Suomessa, perehtyy tuotekehitykseen huomioiden kohderyhmän tarpeet ja alueen vetovoimatekijät ja oppi integroimaan paikallisen ruoan ja juoman osaksi kokonaiselämystä.
07.09.2020 - 19.10.2020
18.05.2020 - 24.05.2020
Laurea Yhteinen
Anikó Lehtinen, Henry Lybäck, Marjaana Salomaa
Pakollinen koko päivän työpajatyöskentely 21.9.2020
Laurea täydentävä osaaminen, amk-tutkinto (TOP2), Palvelualat
Laurea Verkkokampus
3 op
1 op
N/A
Opintojakso tehdään yhteistyössä Hungry for Finland -hankkeen kanssa.
Osallistuminen maanantaisin 7.9.2020 alkaen opintojakson tunneille.
Pakollinen koko päivän työpajatyöskentely 21.9.2020
Intensiivitoteutus:
Luennot
Työpaja
Ryhmätehtävä
7.9.-19.10.2020
Viikottaiset luennot kurssin teemoista
Aktiivinen, itsenäinen ryhmätyöskentely
Laurea Leppävaara kampus