Siirry suoraan sisältöön

Corporate Social Responsibility (5 op)

Toteutuksen tunnus: R0217-3070

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

29.11.2021 - 05.12.2021

Ajoitus

01.01.2022 - 31.07.2022

Opintopistemäärä

5 op

Virtuaaliosuus

5 op

TKI-osuus

5 op

Toteutustapa

Etäopetus

Yksikkö

Korkeakouluyksikkö D /YAMK

Toimipiste

Laurea Verkkokampus

Opetuskielet

  • Englanti

Paikat

40 - 120

Koulutus

  • Liiketalouden koulutus (HLY2), Laurea yhteinen

Opettaja

  • Petri Oikkonen

Vastuuopettaja

Petri Oikkonen

Ryhmät

  • HTA221KA
    Turvallisuuden ja riskienhallinnan koulutus, monimuotototeutus, K21, Leppävaara
  • HTA221KA2
    Turvallisuuden ja riskienhallinnan koulutus, monimuotototeutus, K21, Leppävaara, ryhmä 2
  • NTA221KN
    Tietojenkäsittelyn koulutus, päivätoteutus, K21, Leppävaara
  • HLA221KN
    Liiketalouden koulutus, päivätoteutus, K21, Leppävaara
  • HLA221KA
    Liiketalouden koulutus, monimuotototeutus, K21, Leppävaara
  • HLG221KA
    Liiketalouden koulutus, monimuotototeutus, K21, Otaniemi
  • HLD221KA
    Liiketalouden koulutus, verkko-opinnot, K21, Verkkokampus
  • HLD221SA
    Liiketalouden koulutus, verkko-opinnot, S21, Verkkokampus
  • MLA221KA
    Palveluliiketoiminnan koulutus, monimuotototeutus, K21, Leppävaara
  • MSA221KN
    Palveluelämysten tuottaminen ja kehittäminen, päivätoteutus, K21, Leppävaara
  • HLF221KA
    Liiketalouden koulutus, monimuotototeutus, K21, Lohja
  • NTV220SN
    Tietojenkäsittelyn koulutus, päivätoteutus, S20, Tikkurila
  • MLA221KA2
    Palveluliiketoiminnan koulutus, monimuotototeutus, K21, Leppävaara, ryhmä 2
  • HMA220SN
    Degree Programme in Service Business Management, daytime studies, S20, Leppävaara

Osaamistavoitteet

The student is able to
- analyze environmental, social and economic responsibilities in service business
- develop sustainable practises in organisations

Toteutustapa

Here are no contact lessons during this study unit. You will work online, both individually and in teams, and actively participate in online discussions and carry out assignments.
You are supposed to work with the diary during the whole study unit i.e. starting from the very first week.
You will be required to write reports individually and in teams. Please note that all reports are submitted automatically to Urkund for plagiarism detection.
You are required to compile all your contributions to any discussions in the individual learning diary.
See the schedule for more detailed information.

Aika ja paikka

Kevät 2022 Canvas

Toteutuksen valinnaiset suoritustavat

Pakollinen opinto.

Työelämäyhteistyö ja/tai TKI

Pakollista

Toteutuksen tärkeät päivämäärät

Opintojakso alkaa 1.1.2022 ja päättyy 30.7.2022 / Canvas aukeaa silloin!

Kansainvälisyys toteutuksella

Suotavaa

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

11 moduulia kerran viikossa.

Arviointiasteikko

H-5

Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet

Evaluation
The study unit will be evaluated based on your individual assignments, active discussion on each topic, team report and learning diary.
1. Our Earth, individual work, Pass/Fail
2. Social Responsibility, individual work, Pass/Fail
3. Economic Responsibility, individual work, Pass/Fail
4. CSR Report, team work (40%), grade 1-5
5. Learning diary, individual work (60%), grade 1-5
Your individual assignments will be taken into consideration when calculating your final grade. All individual assignments (1-3) must be completed before you are assigned to a team for the CSR report (4).
All these parts must be completed before the final grade is given. The final grade is lowered by at least 0.5 if any work is submitted late. Please note that active discussion is required during the discussion weeks. If you fail to take part in any discussions, you are required to write a summary of that week's discussion.

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1-2)

Check above

Arviointikriteerit, hyvä (3-4)

Check above

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Check above

Lisätiedot

The learning outcomes of the study unit/project are evaluated based on the requirement level 2 of Laurea's common evaluation criteria.