Mika Alastalo
Lähiopetus
Tutkimusmenetelmäkirjallisuus, opinnäytetyön aiheeseen liittyvä näyttöön perustuva materiaali. Vuorela K. (2015). Lähdeviitteiden ja lähteiden merkintätavat Laureassa. (Link FI) Opinnäytetyöpohja on Linkissä: katso Dokumenttipohjat (tai Opinnäytetyö) Plagioinnin (eli luvaton tekstin lainaaminen) tunnistamiseen käytetään Urkund-ohjelmaa. Urkund-käyttöohje opiskelijalle ja Plagiointitapausten käsittely Laureassa on ohjeistettu Linkin sivulla Opintojen kulku > Plagiointi.
Opinnäytetyö lähtee liikkeelle aiheen valinnasta ja aiheanalyysistä. Tutustu prosessin etenemiseen
Linkissä sivulla Opinnäytetyö. Opinnäytetyön laatimiseen kuuluu toisen opinnäytetyön opponointi, oman työn esittely, arviointikeskustelu ja kypsyysnäytteen tekeminen.
Opinnäytetyön aloitus on suositeltavaa ajoittaa tutkimus- ja kehittämismenetelmien opintojen kanssa samaan aikaan, koska tutkimus- ja kehittämismenetelmien opinnot tukevat opinnäytetyön suunnittelua.
Opinnäytetyön arviointi on ohjeistettu Linkissä (Opintojen kulku > Arviointi).
Laurean opinnäytetyöohje sisältää arviointikriteerit.
01.08.2020 - 31.07.2021
18.05.2020 - 24.05.2020
20 - 40
Laurea Tikkurila, sote
Eija Okker-Tikkunen, Eija Söderlund, Hannele Moisander, Milla Ylitalo, Riitta Salo, Ulla Jauhiainen, Sanna Soini, Tanja Hakkarainen, Salla Kivelä
Sairaanhoitajakoulutus (SHV2), Laurea Tikkurila
Laurea Tikkurila
15 op
H-5
Hakeaksesi hyväksilukua, ota yhteyttä opintopäällikköön tai ONT-koordinaattoriin
Katso lisätietoa Linkistä: Opintojen kulku > Opinnäytetyö
Opinnäytetyöltä odotetaan selkeää yhteyttä työelämän kehittämiseen. Tavoitteena voi olla esimerkiksi palvelun, toimintamallien tai uuden työkulttuurin kehittäminen. Opinnäytetyö voi olla osa ammattikorkeakoulun tutkimus- ja kehittämistoimintaa.
ONT-startit ja työpajat Pakissa.
Yksi opintopiste vastaa keskimäärin 26,7 tuntia opiskelijan tekemää työtä.