Siirry suoraan sisältöön

Aistinvarainen ruokapalveluiden kehittäminen (5 op)

Toteutuksen tunnus: A9223-3002

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

23.11.2020 - 29.11.2020

Ajoitus

04.03.2021 - 06.05.2021

Opintopistemäärä

5 op

Virtuaaliosuus

2 op

TKI-osuus

3 op

Toteutustapa

60 % Lähiopetus, 40 % Etäopetus

Yksikkö

Laurea Leppävaara, palvelu

Toimipiste

Laurea Leppävaara

Opetuskielet

  • Suomi

Paikat

20 - 30

Koulutus

  • Laurea täydentävä osaaminen, amk-tutkinto (TOP2), Palvelualat

Opettaja

  • Mervi Niemelä
  • Sirkka Antinluoma

Vastuuopettaja

Sirkka Antinluoma

Ryhmät

  • TOP220SY
    Täydentävä osaaminen (amk-tutkinto), S20, Palvelualat

Osaamistavoitteet

Opiskelija osaa
- vertailla elintarvikkeita ja ruoka-annoksia aistittavien ominaisuuksien näkökulmasta
- soveltaa aistinvaraisen arvioinnin menetelmiä elintarvikkeen ja ruoka-annoksen ominaisuuksien kehittämisessä
- kehittää moniaistisia ruokapalveluita

Toteutustapa

*Maistelun harjoittelua käytännössä erilaisten tuotteiden avulla> aistien käytön monipuolinen harjaannuttaminen> aistinvaraisen arvioinnin tekniikat
*Uutuustuotteisiin tutustuminen
*Yritysyhteistyö

Aika ja paikka

Laurea Leppävaara

Työelämäyhteistyö ja/tai TKI

Työelämäyhteistyö Bonne Oy:n kanssa.
Tuotteiden kuluttajatestausta.

Lisätietoja opiskelijoille

Opintojaksolla on kuusi (6) lähiopetuskertaa Leppävaaran kampuksella (4.3., 11.3., 18.3., 25.3., 1.4. ja 6.5.). Opintojakson 22.4. oleva ohjaustapaaminen on verkossa tai koululla. Opintojaksolla toteutetaan yritysprojekti pienryhmissä. Opintojakson laajuus on opiskelijan työnä 135 tuntia ja projektityötä tehdään itsenäisesti viikoilla 13, 14, 15 ja 17. Ryhmä suunnittelee itsenäisesti projektityön toteutusaikataulun ja varaa aikaa tehtävän tekemiseen.

Arviointiasteikko

H-5