Hygieniapassi (0 op)
Toteutuksen tunnus: 01148-3012
Toteutuksen perustiedot
Ilmoittautumisaika
23.05.2022 - 29.05.2022
Ajoitus
01.08.2022 - 31.12.2022
Opintopistemäärä
0 op
Yksikkö
Korkeakouluyksikkö W
Toimipiste
Laurea Leppävaara
Opetuskielet
- Suomi
Paikat
20 - 40
Koulutus
- Palveluelämysten tuottaminen ja kehittäminen (MSA2), Laurea Leppävaara
Opettaja
- Leila Jaakkola
- Tuula Kuivanen
Vastuuopettaja
Tuula Kuivanen
Ryhmät
-
MSA222SNPalveluelämysten tuottaminen ja kehittäminen, päivätoteutus, S22, Leppävaara
Osaamistavoitteet
Opiskelija osaa
- soveltaa elintarvikehygieenistä osaamista osana yrityksen omavalvontaa
Sisältö
- Hygieeninen laatu; Pinta- ja elintarvikehygienia, hygieeniset työtavat ja henkilökohtainen hygienia
- Elintarvikehygieniaa koskeva lainsäädäntö
- Omavalvonta
Arviointiasteikko
Hyväksytty/Hylätty
Lisätiedot
Opiskelija tutustuu elintarvikehygieniaa koskevaan lainsäädäntöön