•   Hygieniapassi 01148-3012 01.08.2022-31.12.2022  (MSA222SN) +-
    Opintojakson osaamistavoitteet
    Opiskelija osaa
    - soveltaa elintarvikehygieenistä osaamista osana yrityksen omavalvontaa
    Opintojakson sisältö
    - Hygieeninen laatu; Pinta- ja elintarvikehygienia, hygieeniset työtavat ja henkilökohtainen hygienia
    - Elintarvikehygieniaa koskeva lainsäädäntö
    - Omavalvonta
    Lisätiedot
    Opiskelija tutustuu elintarvikehygieniaa koskevaan lainsäädäntöön

    Vastuuopettaja

    Tuula Kuivanen

    Toteutusmuoto

    Lähiopetus

    Opetuskieli/-kielet
    • suomi
    Ajoitus

    01.08.2022 - 31.12.2022

    Ilmoittautumisaika

    23.05.2022 - 29.05.2022

    Ryhmä(t)
    • MSA222SN
    Paikkoja

    20 - 40

    Yksikkö

    Korkeakouluyksikkö W

    Opettaja(t)

    Tuula Kuivanen

    Koulutus

    Palveluelämysten tuottaminen ja kehittäminen (MSA2), Laurea Leppävaara

    Toimipiste

    Laurea Leppävaara

    Arviointiasteikko

    Hyväksytty/Hylätty