Siirry suoraan sisältöön

Hygieniapassi (0 op)

Toteutuksen tunnus: 01148-3004

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

13.05.2019 - 26.05.2019

Ajoitus

19.08.2019 - 31.12.2019

Opintopistemäärä

0 op

Yksikkö

Laurea-ammattikorkeakoulu

Opetuskielet

  • Suomi

Koulutus

  • Palveluelämysten tuottaminen ja kehittäminen (MSA2), Laurea Leppävaara

Opettaja

  • Tuula Kuivanen

Ryhmät

  • MSA219SN
    Palveluelämysten tuottamisen ja kehittämisen koulutus, päivätoteutus, S19, Leppävaara

Osaamistavoitteet

Opiskelija osaa
- soveltaa elintarvikehygieenistä osaamista osana yrityksen omavalvontaa

Sisältö

- Hygieeninen laatu; Pinta- ja elintarvikehygienia, hygieeniset työtavat ja henkilökohtainen hygienia
- Elintarvikehygieniaa koskeva lainsäädäntö
- Omavalvonta

Lisätiedot

Opiskelija tutustuu elintarvikehygieniaa koskevaan lainsäädäntöön