Hygieniapassi (0 op)
Toteutuksen tunnus: 01148-3002
Toteutuksen perustiedot
Ilmoittautumisaika
13.05.2019 - 26.05.2019
Ajoitus
19.08.2019 - 31.12.2019
Opintopistemäärä
0 op
Yksikkö
Laurea-ammattikorkeakoulu
Opetuskielet
- Suomi
Koulutus
- Palveluliiketoiminnan koulutus (MLA2), Laurea Leppävaara
Opettaja
- Leila Jaakkola
- Tuula Kuivanen
- Mervi Niemelä
Ryhmät
-
MLA219SAPalveluliiketoiminnan koulutus, verkkopainotteinen monimuotototeutus, S19, Leppävaara
Osaamistavoitteet
Opiskelija osaa
- soveltaa elintarvikehygieenistä osaamista osana yrityksen omavalvontaa
Sisältö
- Hygieeninen laatu; Pinta- ja elintarvikehygienia, hygieeniset työtavat ja henkilökohtainen hygienia
- Elintarvikehygieniaa koskeva lainsäädäntö
- Omavalvonta
Lisätiedot
Opiskelija tutustuu elintarvikehygieniaa koskevaan lainsäädäntöön