•   Service Business V1593-3005 01.08.2022-31.12.2022  5 credits  (PKV221SA) +-
    Learning outcomes of the course
    The student is able to
    - determine the basic elements of service marketing
    - define the components of service quality
    - understand how value is created to the customers through service
    - understand cultural influences on services

    Teacher in charge

    Jussi Järvi

    Mode of delivery

    Distance learning

    Teaching methods

    Verkossa Canvas-alustalla toteutettava opintojakso.
    Opintojakso alkaa 21.9. Noin viikkoa ennen aloitusta lähetetään viesti, jossa kuvataan opintojakson käytänteet. (not translated)

    Language of instruction
    • Finnish
    Timing

    01.08.2022 - 31.12.2022

    Enrollment period

    23.05.2022 - 29.05.2022

    Group(s)
    • PKV221SA
    Seats

    20 - 40

    Unit

    Laurea Tikkurila, service

    Teacher(s)

    Auli Hietanen, Jussi Järvi

    Programme(s)

    Kauneudenhoito- ja kosmetiikka-alan koulutus (PKV2), Laurea Tikkurila (Finnish)

    Campus

    Laurea Tikkurila

    Virtual portion

    5 credits

    Evaluation scale

    Approved/Failed

    Alternative completion methods

    Jos sinulla on opintojakson tavoitteisiin liittyvää osaamista (AHOT) tai mahdollisuus hankkia sitä työelämässä (TOPI), ole yhteydessä opintojakson vastuuopettajaan (Auli Hietanen) ennen opintojakson alkamista (not translated)

    Important dates

    Huom! Opintojakso toteutetaan kokonaan verkossa. Aloitus on 21.9, jolloin Canvas-työtila aukeaa. (not translated)

    Students workload

    1 opintopiste vastaa 27 tuntia opiskelijan työtä. Eli 5 op on 135 tuntia työtä. Vain osa tästä työstä kuluu kontakteissa. Sinulle jää hyvin aikaa tehdä tehtäviä kontaktien ulkopuolella (not translated)

    Content and scheduling

    - determine the basic elements of service marketing
    - define the components of service quality
    - understand how value is created to the customers through service
    - understand cultural influences on services

    Evaluation criteria
    Approved / Failed

    AMMATILLINEN TIETOPERUSTA, TIEDONHAKU JA RAPORTOINTI käyttää keskeisiä ammattikäsitteitä eri työkäytänteitä ja –tilanteita selittäessään -etsiä tietoa eri tietolähteistä -raportoida AMMATILLINEN TOIMINTA JA TYÖELÄMÄN KEHITTÄMINEN toimia ohjattuna opiskeltavia taitoja ja menetelmiä käyttäen - toimia asiakkaiden ja/tai yhteistyötahojen kanssa - ottaa vastaan ohjausta RYHMÄTYÖTAIDOT, JOHTAMINEN JA VASTUULLISUUS toimia ryhmän jäsenenä -suunnitella ohjatusti oman työn etenemistä ja ajankäyttöä - toimia turvallisesti ja ammattieettisten periaatteiden mukaisesti -noudattaa annettuja ohjeita ja sääntöjä (not translated)