•   Food and Drink Tourism TO00BS64-3002 29.08.2022-06.11.2022  5 credits  (TOP222SY) +-
    Learning outcomes of the course
    Student is able to
    - grow overall understanding of food tourism and its’ significance in tourism business
    - describe and apply future trends in planning and development
    - describe the regional tourism attractions
    - integrate local food and beverage in to tourism experience
    - utilize business thinking in food tourism services
    - develop customer-oriented services and processes in food travel

    Teacher in charge

    Marjaana Salomaa

    Mode of delivery

    80% Face-to-face, 20% Distance learning

    Learning materials and recommended literature

    Esimerkiksi: Hungry for Finland – Ruokamatkailun tuotteistamishanke. Haaga-Helia amk. Luettavissa: http://hungryforfinland.fi/ Suomen ruokamatkailustrategia 2020-2028, toimenpiteet 2020-2023. Luettavissa: http://hungryforfinland.fi/sites/hungryforfinland.fi/files/Ruokamatkailustrategia-2020-2028.pdf Ruokamatkailun tuotesuositukset. Luettavissa: https://www.businessfinland.fi/4998b7/globalassets/julkaisut/visit-finland/tutkimukset/2020/visit_finland_ruokamatkailun_tuotesuositukset_2020.pdf (not translated)

    Teaching methods

    The course includes introduction to food tourism and development work. These elements give student understanding of food tourism and food routes in Finland, student develops customer-oriented tourism services based on local attractions and learns to integrate local food and beverage in to tourism experience.

    Evaluation methods and criteria

    Ryhmätehtävä
    Itse- ja vertaisarviointi (not translated)

    Language of instruction
    • Finnish
    Timing

    29.08.2022 - 06.11.2022

    Enrollment period

    23.05.2022 - 29.05.2022

    Group(s)
    • TOP222SY
    Seats

    20 - 40

    Unit

    Laurea Leppävaara, service

    Teacher(s)

    Anikó Lehtinen, Henry Lybäck, Marjaana Salomaa

    Further information for students

    Suositellaan aiempia matkailun opintoja.
    Ensimmäinen tapaamiskerta on edellytys opintojakson suorittamiselle. Jos joudut olemaan siltä pois, sinun tulee ilmoittaa siitä etukäteen sähköpostitse vastuuopettajalle. Muussa tapauksessa ilmoittautuminen hylätään. (not translated)

    Programme(s)

    Laurea täydentävä osaaminen, amk-tutkinto (TOP2), Palvelualat

    Campus

    Laurea Leppävaara

    RDI portion

    4 credits

    Virtual portion

    1 credits

    Evaluation scale

    H-5

    Alternative completion methods

    Toteutetaan pääosin kampusopetuksena. Monimuoto-opiskelijoille räätälöidään mahdollisuus opiskella osittain verkossa.

    Laurean tutkintosäännön mukaisesti kaikilla opiskelijoilla on oikeus osaamisensa näyttämiseen. Aloitteen hankitun osaamisen tunnistamisesta ja tunnustamisesta tekee opiskelija. Osaamisen näytön vastaanottaa opintojakson vastaava opettaja. Arvioinnissa noudatetaan samaa arviointikriteeristöä ja arviointiasteikkoa kuin opintojaksolla. Katso lisätietoa Intrasta. (not translated)

    Important dates

    Intensiivitoteutus:
    Luennot pääosin kampusella
    Ryhmätehtävä (not translated)

    Students workload

    Viikottaiset luennot opintojakson teemoista
    Aktiivinen, itsenäinen ryhmätyöskentely (not translated)

    Evaluation criteria
    Satisfactory

    Opiskelija osaa: * Käyttää keskeisiä/yksittäisiä ja asianmukaisia ammattikäsitteitä sekä osoittaa perehtyneensä tietoperustaan. * Toimia ohjattuna asianmukaisesti. * Käyttää opittuja tekniikoita ja malleja. * Ottaa toiminnassaan asiakkaat huomioon. * Toimia ryhmän jäsenenä ja tavoitesuhteisesti. * Toimia ammattieettisten periaatteiden mukaisesti. (not translated)

    Good

    Opiskelija osaa: * Perustella, vertailla ja analysoida toimintaansa yleisillä ohjeilla. * Selviytyä itsenäisesti erilaisissa tehtävissä kulloisessakin toimintaympäristössä. * Soveltaa monipuolisesti opittuja tekniikoita ja malleja. * Toimia ammatillisesti asiakastilanteissa. * Toimia ryhmässä tavoitesuhteisesti. * Perustella toimintaansa ammattieettisten periaatteiden mukaisesti. (not translated)

    Excellent

    Opiskelija osaa: * Käyttää asiantuntevasti ja systemaattisesti ammattikäsitteitä. * Perustella toimintaa tutkitun tiedon avulla. * Toiminta on usein joustavaa, järjestelmällistä, kehittämispainotteista, luovaa ja aktiivista. * Valita toimintaan soveltuvia tekniikoita ja malleja ja perustella valintansa. * Toimia asiakaslähtöisesti ja tilanteenmukaisesti. * Edistää ryhmän toimintaa. (not translated)