•   Food and Drink Tourism TO00BS64-3001 17.09.2021-29.10.2021  5 credits  (TOP221SY) +-
    Learning outcomes of the course
    Student is able to
    - grow overall understanding of food tourism and its’ significance in tourism business
    - describe and apply future trends in planning and development
    - describe the regional tourism attractions
    - integrate local food and beverage in to tourism experience
    - utilize business thinking in food tourism services
    - develop customer-oriented services and processes in food travel

    Teacher in charge

    Marjaana Salomaa

    Mode of delivery

    60% Face-to-face, 40% Distance learning

    Learning materials and recommended literature

    Esimerkiksi: Visit Finland. Tunne asiakkaasi. Kohderymäopas matkailuyrityksille. Ruokamatkailuhanke. Haaga-Helia amk: www.hungryforfinland.fi Visit FInland. Ruokamatkailun tuotesuositukset 2020 (not translated)

    Teaching methods

    The course includes introduction to food tourism and development work. These elements give student understanding of food tourism and food routes in Finland, student develops customer-oriented tourism services based on local attractions and learns to integrate local food and beverage in to tourism experience.

    Evaluation methods and criteria

    Ryhmätehtävä
    Itse- ja vertaisarviointi (not translated)

    Language of instruction
    • Finnish
    Timing

    17.09.2021 - 29.10.2021

    Enrollment period

    24.05.2021 - 30.05.2021

    Group(s)
    • TOP221SY
    Seats

    20 - 40

    Unit

    Laurea Yhteinen (not translated)

    Teacher(s)

    Anikó Lehtinen, Henry Lybäck, Marjaana Salomaa

    Further information for students

    Edellytetään aiempia matkailun opintoja.
    Ensimmäinen tapaamiskerta on edellytys opintojakson suorittamiselle. Jos joudut olemaan siltä pois, sinun tulee ilmoittaa siitä etukäteen sähköpostitse vastuuopettajalle. Muussa tapauksessa ilmoittautuminen hylätään. (not translated)

    Programme(s)

    Laurea täydentävä osaaminen, amk-tutkinto (TOP2), Palvelualat

    RDI portion

    3 credits

    Virtual portion

    2 credits

    Evaluation scale

    H-5

    Co-operation with working life and/or RDI

    Opintojakso tehdään yhteistyössä Hungry for Finland -hankkeen kanssa. (not translated)

    Important dates

    Intensiivitoteutus:
    Luennot
    Ryhmätehtävä (not translated)

    Students workload

    Viikottaiset luennot kurssin teemoista
    Aktiivinen, itsenäinen ryhmätyöskentely (not translated)

    Evaluation criteria
    Satisfactory

    Opiskelija osaa: * Käyttää keskeisiä/yksittäisiä ja asianmukaisia ammattikäsitteitä sekä osoittaa perehtyneensä tietoperustaan. * Toimia ohjattuna asianmukaisesti. * Käyttää opittuja tekniikoita ja malleja. * Ottaa toiminnassaan asiakkaat huomioon. * Toimia ryhmän jäsenenä ja tavoitesuhteisesti. * Toimia ammattieettisten periaatteiden mukaisesti. (not translated)

    Good

    Opiskelija osaa: * Perustella, vertailla ja analysoida toimintaansa yleisillä ohjeilla. * Selviytyä itsenäisesti erilaisissa tehtävissä kulloisessakin toimintaympäristössä. * Soveltaa monipuolisesti opittuja tekniikoita ja malleja. * Toimia ammatillisesti asiakastilanteissa. * Toimia ryhmässä tavoitesuhteisesti. * Perustella toimintaansa ammattieettisten periaatteiden mukaisesti. (not translated)

    Excellent

    Opiskelija osaa: * Käyttää asiantuntevasti ja systemaattisesti ammattikäsitteitä. * Perustella toimintaa tutkitun tiedon avulla. * Toiminta on usein joustavaa, järjestelmällistä, kehittämispainotteista, luovaa ja aktiivista. * Valita toimintaan soveltuvia tekniikoita ja malleja ja perustella valintansa. * Toimia asiakaslähtöisesti ja tilanteenmukaisesti. * Edistää ryhmän toimintaa. (not translated)