Marjaana Salomaa
60% Face-to-face, 40% Distance learning
Esimerkiksi: Visit Finland. Tunne asiakkaasi. Kohderymäopas matkailuyrityksille. Ruokamatkailuhanke. Haaga-Helia amk: www.hungryforfinland.fi Visit FInland. Ruokamatkailun tuotesuositukset 2020 (not translated)
The course includes introduction to food tourism and development work. These elements give student understanding of food tourism and food routes in Finland, student develops customer-oriented tourism services based on local attractions and learns to integrate local food and beverage in to tourism experience.
Ryhmätehtävä
Itse- ja vertaisarviointi (not translated)
17.09.2021 - 29.10.2021
24.05.2021 - 30.05.2021
20 - 40
Laurea Yhteinen (not translated)
Anikó Lehtinen, Henry Lybäck, Marjaana Salomaa
Edellytetään aiempia matkailun opintoja.
Ensimmäinen tapaamiskerta on edellytys opintojakson suorittamiselle. Jos joudut olemaan siltä pois, sinun tulee ilmoittaa siitä etukäteen sähköpostitse vastuuopettajalle. Muussa tapauksessa ilmoittautuminen hylätään. (not translated)
Laurea täydentävä osaaminen, amk-tutkinto (TOP2), Palvelualat
3 credits
2 credits
H-5
Opintojakso tehdään yhteistyössä Hungry for Finland -hankkeen kanssa. (not translated)
Intensiivitoteutus:
Luennot
Ryhmätehtävä (not translated)
Viikottaiset luennot kurssin teemoista
Aktiivinen, itsenäinen ryhmätyöskentely (not translated)
Opiskelija osaa: * Käyttää keskeisiä/yksittäisiä ja asianmukaisia ammattikäsitteitä sekä osoittaa perehtyneensä tietoperustaan. * Toimia ohjattuna asianmukaisesti. * Käyttää opittuja tekniikoita ja malleja. * Ottaa toiminnassaan asiakkaat huomioon. * Toimia ryhmän jäsenenä ja tavoitesuhteisesti. * Toimia ammattieettisten periaatteiden mukaisesti. (not translated)
Opiskelija osaa: * Perustella, vertailla ja analysoida toimintaansa yleisillä ohjeilla. * Selviytyä itsenäisesti erilaisissa tehtävissä kulloisessakin toimintaympäristössä. * Soveltaa monipuolisesti opittuja tekniikoita ja malleja. * Toimia ammatillisesti asiakastilanteissa. * Toimia ryhmässä tavoitesuhteisesti. * Perustella toimintaansa ammattieettisten periaatteiden mukaisesti. (not translated)
Opiskelija osaa: * Käyttää asiantuntevasti ja systemaattisesti ammattikäsitteitä. * Perustella toimintaa tutkitun tiedon avulla. * Toiminta on usein joustavaa, järjestelmällistä, kehittämispainotteista, luovaa ja aktiivista. * Valita toimintaan soveltuvia tekniikoita ja malleja ja perustella valintansa. * Toimia asiakaslähtöisesti ja tilanteenmukaisesti. * Edistää ryhmän toimintaa. (not translated)