•   Service Production Management TO00BN60-3003 04.04.2022-23.05.2022  5 credits  (TOP221SY) +-
    Learning outcomes of the course
    Student is able to
    - assess the internal efficiency and profitability of service production
    - analyze the importance of well-being at work in practice and plan development measures
    - describe the importance of occupational safety and ergonomics in everyday managerial work
    - evaluate his own development as a supervisor

    Teacher in charge

    Henry Lybäck

    Mode of delivery

    Distance learning

    Learning materials and recommended literature

    Oppimismateriaali tulee nähtäväksi Canvas ennen opintojakson alkua. (not translated)

    Teaching methods

    Student knows how to
    - assess the internal efficiency and profitability of service production
    - analyze the importance of well-being at work in practice and plan development measures
    - understand the importance of occupational safety and ergonomics in everyday managerial work
    - evaluate his own development as a supervisor

    The course enables the implementation of working life integration within the BARLAUREA Living Lab activity framework. The second option is that the student develops learning in the activities of their own already existing job or another service production company in the course of study.

    The main focus of the course is in the supervisory work of service production in the restaurant industry.

    Language of instruction
    • Finnish
    Completion language(s)
    • Finnish
    Timing

    04.04.2022 - 23.05.2022

    Enrollment period

    29.11.2021 - 05.12.2021

    Group(s)
    • TOP221SY
    Seats

    20 - 40

    Unit

    Laurea Leppävaara, service

    Teacher(s)

    Anikó Lehtinen, Henry Lybäck, Tuula Kuivanen, Teemu Sirainen

    Programme(s)

    Laurea täydentävä osaaminen, amk-tutkinto (TOP2), Palvelualat

    Campus

    Laurea Virtual Campus

    RDI portion

    2 credits

    Virtual portion

    5 credits

    Evaluation scale

    H-5

    Co-operation with working life and/or RDI

    Rakentuu BarLaurean toimintaan ja sen yhteistyökumppaneihin. Opiskelijalla mahdollisuus myös valita oma kohdeyritys opintojakson suorittamiseen. (not translated)

    Important dates

    Annettujen tehtävien tekeminen ja koostaminen omaan esimiesvalmennusoppaaseen, hyödyntäen annettua oppimismateriaalia ja omaa kehittämistyötä. (not translated)

    Students workload

    Esimiesvalmennusoppaan tuottaminen ja siihen kuuluvat tehtävät sekä oppimateriaalin hyödyntäminen.
    25% - arvioida palvelutuotannon sisäistä tehokkuutta ja kannattavuutta
    25% - analysoida työhyvinvoinnin merkitystä käytännössä ja suunnitella kehittämistoimenpiteitä
    25%- ymmärtää työturvallisuuden ja ergonomian merkityksen arjen esimiestyössä
    25%- arvioida omaa kehittymistään esimiehenä (not translated)

    Location and time

    Theory: as an online lesson.
    Practice: Barlaurea's Living Lab Learning Environment.
    Own development target company.

    Evaluation criteria
    Satisfactory

    Tyydyttävä Saavuttaa kohteena olevat tulokset, mutta tarvitsee työskentelyssään runsaasti tukea. Oppimisprosessi on katkonainen ja syntyneet tuotokset niukkoja ja heikosti perusteltuja.. Käyttää keskeisiä/yksittäisiä ja asianmukaisia ammattikäsitteitä sekä osoittaa perehtyneensä tietoperustaan. Toimii turvallisesti, joskin toiminta usein kaavamaista/kokeilevaa/hapuilevaa/omalähtöistä. Noudattaa sääntöjä ja ohjeita sekä perustelee toimintaansa annetuilla ohjeilla. Toimii ohjattuna asianmukaisesti. Käyttää opittuja tekniikoita ja malleja. Ottaa toiminnassaan asiakkaat huomioon. Toimii ammattieettisten periaatteiden mukaisesti. (not translated)

    Good

    Työskentely moitteetonta ja saavuttaa toiminnallaan asetetut tavoitteet. Tuotokset tavanomaisia, osin ohuesti perusteltuja. Hallinnoi omaa oppimisprosessiaan, hoitaa sovitusti tehtävänsä. Perustelee, vertailee, analysoi toimintaansa yleisillä ohjeilla. Selviytyy itsenäisesti erilaisissa tehtävissä kulloisessakin toimintaympäristössä. Soveltaa monipuolisesti opittuja tekniikoita ja malleja.Toimii ammatillisesti asiakastilanteissa. Toimii ryhmässä tavoitesuhteisesti. Perustelee toimintaansa ammattieettisten periaatteiden mukaisesti. (not translated)

    Excellent

    Työskentelee innovatiivisesti, kriittisesti ja tuottavasti suhteessa osaamisen kehittämisen kriteereihin. Hallitsee moitteettomasti omaa oppimisprosessiaan. Käyttää asiantuntevasti ja systemaattisesti ammattikäsitteitä. Perustelee toimintaa tutkitun tiedon avulla. Toiminta on joustavaa, järjestelmällistä, kehittämispainotteista, luovaa ja aktiivista. Valitsee toimintaan soveltuvia tekniikoita, malleja ja perustelee valintansa. Toimii asiakaslähtöisesti ja tilanteenmukaisesti. Edistää ryhmän toimintaa. Kriittisesti soveltaa ammattieettisiä periaatteita toiminnassaan. (not translated)