•   Tourism and Events Services ML00BJ53-3013 01.03.2022-03.06.2022  5 credits  (MLA222KA, ...) +-
    Learning outcomes of the course
    The student is able
    - form an overall picture of tourism and events services
    - describe the key concepts in the sector

    Teacher in charge

    Marjaana Salomaa

    Mode of delivery

    Distance learning

    Learning materials and recommended literature

    Opintojakson päämateriaalina ovat seuraavat teokset: Matkailututkimuksen avainkäsitteet. 2017. Edelheim & Ilola (toim.) Lapland University Press. Luku 1 (osa: massaturismi) Luku 2 (osa: matkailun kokonaisjärjestelmä, luonto-, kulttuuri-, alkuperäiskansa-, hyvinvointi- ja maaseutumatkailu) Luku 3 (osa: tapahtumamatkailu) ja Human Resource Management for the Event Industry Lynn Van Der Wagen and Lauren White Luvut 1 ja 2 (not translated)

    Teaching methods

    Hyrbiditoteutus: Verkkoluennot.
    Ryhmätyö kampuksella päiväopiskelijoille.
    Monimuodot tekevät ryhmätyön itsenäisesti. (not translated)

    Evaluation methods and criteria

    Yksilötehtävät
    Verkkotentti
    Ryhmätehtävä (not translated)

    Language of instruction
    • Finnish
    Completion language(s)
    • Finnish
    Timing

    01.03.2022 - 03.06.2022

    Enrollment period

    29.11.2021 - 05.12.2021

    Group(s)
    • MLA222KA
    • MSA222KN
    Seats

    40 - 60

    Unit

    Laurea Leppävaara, service

    Small group(s)
    • Pienryhmä 1 (Size: 5. Open university: 5.)
    Teacher(s)

    Kaija Meriläinen, Marjaana Salomaa

    Further information for students

    Opiskelija osaa
    • muodostaa kokonaiskäsityksen matkailu- ja tapahtumapalveluista.
    • kuvata toimialan keskeiset käsitteet. (not translated)

    Programme(s)

    Palveluliiketoiminnan koulutus (MLA2), Laurea Leppävaara (Finnish)

    Campus

    Laurea Virtual Campus

    Virtual portion

    5 credits

    Evaluation scale

    H-5

    Students workload

    Yksilötehtävät luentoteemoista
    Verkkotentti
    Kokoava ryhmätehtävä (not translated)

    Evaluation criteria
    Satisfactory

    Opiskelija osaa: • Käyttää keskeisiä/yksittäisiä ja asianmukaisia ammattikäsitteitä sekä osoittaa perehtyneensä tietoperustaan. • Noudattaa sääntöjä ja ohjeita sekä perustella toimintaansa annetuilla ohjeilla. • Toimia ohjattuna asianmukaisesti. • Käyttää opittuja tekniikoita ja malleja. • Ottaa toiminnassaan asiakkaat huomioon. • Toimia ryhmän jäsenenä. • Toimia ammattieettisten periaatteiden mukaisesti. (not translated)

    Good

    Opiskelija osaa: • Käyttää systemaattisesti ammattikäsitteitä. • Perustella, vertailla ja analysoida toimintaansa yleisillä ohjeilla. • Selviytyä itsenäisesti erilaisissa tehtävissä kulloisessakin toimintaympäristössä. • Soveltaa monipuolisesti opittuja tekniikoita ja malleja. • Toimia ammatillisesti asiakastilanteissa. • Toimia ryhmässä tavoitesuhteisesti. • Perustella toimintaansa ammattieettisten periaatteiden mukaisesti. (not translated)

    Excellent

    Opiskelija osaa: • Käyttää asiantuntevasti ammattikäsitteitä. • Perustella toimintaa tutkitun tiedon avulla. • Toimia itsenäisesti ja aloitteellisesti tavoitteiden suunnassa. Toiminta on usein joustavaa, järjestelmällistä, kehittämispainotteista, luovaa ja aktiivista. • Valita toimintaan soveltuvia tekniikoita ja malleja ja perustella valintansa. • Toimia asiakaslähtöisesti ja tilanteenmukaisesti. • Edistää ryhmän toimintaa. • Kriittisesti soveltaa ammattieettisiä periaatteita toiminnassaan. (not translated)