•   Tourism and Events Services ML00BJ53-3010 01.08.2022-31.12.2022  5 credits  (MSA222SN) +-
    Learning outcomes of the course
    The student is able
    - form an overall picture of tourism and events services
    - describe the key concepts in the sector

    Teacher in charge

    Annukka Korvenranta

    Mode of delivery

    40% Face-to-face, 60% Distance learning

    Learning materials and recommended literature

    Opintojakson pääteoksena ovat seuraavat teokset: Matkailututkimuksen avainkäsitteet. 2017. Edelheim & Ilola (toim.) Lapland University Press. Luvut 2-3, 7-11, 17 ja Human Resource Management for the Event Industry Lynn Van Der Wagen and Lauren White Luvut 1-3 Opintojaksolla jaettava materiaali (not translated)

    Teaching methods

    Osittainen verkkototeutus. Läsnäoloa edellytetään verkkotehtävien ja harjoitusten käsittelyjen yhteydessä. Verkkoluennot ja lähgiopetuskerrat erikseen ilmoitettavana aikana.

    Tämä on ensimmäisen vuoden pakollinen opintojakso restonomiopiskelijoille. (not translated)

    Evaluation methods and criteria

    Yksilötehtävät
    Verkkotentti
    Ryhmätehtävä (not translated)

    Language of instruction
    • Finnish
    Completion language(s)
    • Finnish
    Timing

    01.08.2022 - 31.12.2022

    Enrollment period

    23.05.2022 - 29.05.2022

    Group(s)
    • MSA222SN
    Seats

    20 - 40

    Unit

    Laurea Leppävaara, service

    Teacher(s)

    Petri Miinalainen, Annukka Korvenranta

    Further information for students

    Tämä on ensimmäisen vuoden pakollinen opintojakso restonomiopiskelijoille. Sisältö on sama kuin Restonomina nyt ja tulevaisuudessa -opintojaksolla. (not translated)

    Programme(s)

    Palveluelämysten tuottaminen ja kehittäminen (MSA2), Laurea Leppävaara (Finnish)

    Campus

    Laurea Leppävaara

    Virtual portion

    3 credits

    Evaluation scale

    H-5

    Alternative completion methods

    N/A (not translated)

    Co-operation with working life and/or RDI

    - (not translated)

    Important dates

    Tehtävien palautusaikataulu julkaistaan opintojakson alussa. (not translated)

    Internationality

    - (not translated)

    Students workload

    Luennot
    Yksilötehtävät
    Verkkotentti
    Ryhmätehtävä (not translated)

    Content and scheduling

    Opiskelija osaa
    • muodostaa kokonaiskäsityksen matkailu- ja tapahtumapalveluista.
    • kuvata toimialan keskeiset käsitteet.
    Opintojaksolla käydään läpi sekä matkailupalveluiden että tapahtumapalveluiden peruskäsitteet. Pohditaan massaturismia ja massojen liikkeitä sekä mietitään sidosryhmiä sekä matkailupalveluiden että tapahtumapalveluiden näkökulmista. (not translated)

    Location and time

    Erillisen aikataulun mukaan. (not translated)

    Evaluation criteria
    Satisfactory

    Opiskelija osaa: • Käyttää keskeisiä/yksittäisiä ja asianmukaisia ammattikäsitteitä sekä osoittaa perehtyneensä tietoperustaan. • Noudattaa sääntöjä ja ohjeita sekä perustella toimintaansa annetuilla ohjeilla. • Toimia ohjattuna asianmukaisesti. • Käyttää opittuja tekniikoita ja malleja. • Ottaa toiminnassaan asiakkaat huomioon. • Toimia ryhmän jäsenenä. • Toimia ammattieettisten periaatteiden mukaisesti. (not translated)

    Good

    Opiskelija osaa: • Käyttää systemaattisesti ammattikäsitteitä. • Perustella, vertailla ja analysoida toimintaansa yleisillä ohjeilla. • Selviytyä itsenäisesti erilaisissa tehtävissä kulloisessakin toimintaympäristössä. • Soveltaa monipuolisesti opittuja tekniikoita ja malleja. • Toimia ammatillisesti asiakastilanteissa. • Toimia ryhmässä tavoitesuhteisesti. • Perustella toimintaansa ammattieettisten periaatteiden mukaisesti. (not translated)

    Excellent

    Opiskelija osaa: • Käyttää asiantuntevasti ammattikäsitteitä. • Perustella toimintaa tutkitun tiedon avulla. • Toimia itsenäisesti ja aloitteellisesti tavoitteiden suunnassa. Toiminta on usein joustavaa, järjestelmällistä, kehittämispainotteista, luovaa ja aktiivista. • Valita toimintaan soveltuvia tekniikoita ja malleja ja perustella valintansa. • Toimia asiakaslähtöisesti ja tilanteenmukaisesti. • Edistää ryhmän toimintaa. • Kriittisesti soveltaa ammattieettisiä periaatteita toiminnassaan. (not translated)