•   Food Services ML00BJ51-3004 22.03.2021-23.05.2021  5 credits  (MLA221KA) +-
    Learning outcomes of the course
    The student is able to
    - produce high-quality customer-oriented services
    - act ergonomically and safely in a work community

    Teacher in charge

    Leila Jaakkola

    Mode of delivery

    20% Face-to-face, 80% Distance learning

    Learning materials and recommended literature

    Oppimateriaali kertrotaan tehtävien yhteydessä Canvas-työtilassa. (not translated)

    Teaching methods

    Toteutus on virtuaalinen.
    Paitsi hygieniapassitestin suorituskerta on kontaktikerta Leppävaaran kampuksella opiskelijalle, joka suorittaa kurssilla hygieniapassin.
    Viestintä kurssilla tapahtuu Canvasissa ja Zoom-tapaamisissa.

    HUOMIO: VARMISTAT OPISKELUPAIKKASI KURSSILLA JA OSALLISTUMISESI TOTEUTUKSELLE OSALLISTUMALLA 1. VERKKO-OPETUKSEEN ZOOMISSA KE 24.3... ILMOITA ETUKÄTEEN KURSSIN OPETTAJALLE, LEILA JAAKKOLA leila.jaakkola@laurea.fi, JOS ET PÄÄSE OSALISTUMAAN, NIIN SÄILYTÄT OPISKELUPAIKKASI. (not translated)

    Evaluation methods and criteria

    Arvioinnissa käytetään amk-tutkintosaamisen opiskelijan arviointikehikkoa, vaativuustaso 1. Opintojakson tehtävä arvioidaan numeerisesti 1 - 5 tai hyv/hyl.
    Arviointimenetelmät, arvioinnin perusteet ja arviointikriteerit esitellään tarkemmin Canvas-työtilassa. (not translated)

    Language of instruction
    • Finnish
    Timing

    22.03.2021 - 23.05.2021

    Enrollment period

    23.11.2020 - 29.11.2020

    Group(s)
    • MLA221KA
    Seats

    20 - 35

    Unit

    Laurea Leppävaara, service

    Teacher(s)

    Leila Jaakkola, Mervi Niemelä

    Programme(s)

    Palveluliiketoiminnan koulutus (MLA2), Laurea Leppävaara (Finnish)

    Campus

    Laurea Leppävaara

    Virtual portion

    4 credits

    Evaluation scale

    H-5

    Alternative completion methods

    Ei ole. (not translated)

    Co-operation with working life and/or RDI

    Toteutus painottuu osaamistavoitteiden teoriaosaamiseen. (not translated)

    Important dates

    Toteutus alkaa 22.3., jolloin Canvas-työtila avautuu.
    Toteutus päättyy 16.5.
    Hygieniapassin suoritus 7.5. klo 9.00 - 10.00 Leppävaaran kampuksella, jos sitä ei ole suoritettu.
    Zoom-tapaamiset Pakissa olevan aikataulun mukaan.
    MUUTOKSET ZOOM-TAPAAMISISSA OVAT MAHDOLLSIA JA NIISTÄ ILMOITETAAN CANVASISSA ETUKÄTEEN. (not translated)

    Internationality

    Ei ole tällä opintojaksolla. (not translated)

    Students workload

    Opintojaksolla on seitsemän tehtävää.
    1. Ravitsemispalvelut toimialana 10 h
    2. Elintarviketuntemus 30 h
    3. Ravitsemus ja erityisruokavaliot 30 h
    4. Ravitsemuspassi 10 h
    5. Elintarvikehygienia 30 h
    6. Hygieniapassi 10 h
    7. Työturvallisuus ja ergonomia 19 h
    Lisäksi on neljä Zoom-tapaamista 6 h.
    Yksi opintopiste vastaa kansainvälisen ECTS-mitoituksen mukaa 26,7 tuntia keskiverto-opiskelijan tekemää työtä. Näin ollen 5 op:n opintojaksolla opiskelijan työmäärä on noin 135 tuntia. (not translated)

    Location and time

    Virtuaalitoteutus viikoilla 12 - 19, 22.3. - 16.5.
    Hygieniapassin suoritus x.y.. klo xx - yy Leppävaaran kampuksella, jos sitä ei ole suoritettu. (not translated)

    Evaluation criteria
    Satisfactory

    AMMATILLINEN TIETOPERUSTA, TIEDONHAKU JA RAPORTOINTI -käyttää keskeisiä ammattikäsitteitä eri työkäytänteitä ja –tilanteita selittäessään -etsiä tietoa eri tietolähteistä -raportoida AMMATILLINEN TOIMINTA JA TYÖELÄMÄN KEHITTÄMINEN - toimia ohjattuna opiskeltavia taitoja ja menetelmiä käyttäen - toimia asiakkaiden ja/tai yhteistyötahojen kanssa - ottaa vastaan ohjausta Arvioidaan soveltuvin osin: RYHMÄTYÖTAIDOT, JOHTAMINEN JA VASTUULLISUUS -toimia ryhmän jäsenenä -suunnitella ohjatusti oman työn etenemistä ja ajankäyttöä - toimia turvallisesti ja ammattieettisten periaatteiden mukaisesti -noudattaa annettuja ohjeita ja sääntöjä (not translated)

    Good

    AMMATILLINEN TIETOPERUSTA, TIEDONHAKU JA RAPORTOINTI - käyttää johdonmukaisesti ammattikäsitteitä eri työkäytänteitä ja –tilanteita selittäessään - koota tietoa ja hyödyntää tietoperustaansa - raportoida sovitulla tavalla AMMATILLINEN TOIMINTA JA TYÖELÄMÄN KEHITTÄMINEN - toimia opittuja taitoja ja menetelmiä käyttäen - toimia ammatillisesti asiakkaiden ja/tai yhteistyötahojen kanssa ja tunnistaa heidän tarpeensa - osallistua ohjaukseen ja hyödyntää sitä Arvioidaan soveltuvin osin: RYHMÄTYÖTAIDOT, JOHTAMINEN JA VASTUULLISUUS - toimia tavoitteellisesti ryhmässä - suunnitella ja hallita oman työn etenemistä ja ajankäyttöä - havaita turvallisuuteen liittyviä riskejä - perustella toimintaansa ammattieettisten periaatteiden mukaisesti (not translated)

    Excellent

    AMMATILLINEN TIETOPERUSTA, TIEDONHAKU JA RAPORTOINTI - toimia opittuja taitoja ja menetelmiä käyttäen - toimia ammatillisesti asiakkaiden ja/tai yhteistyötahojen kanssa ja tunnistaa heidän tarpeensa - osallistua ohjaukseen ja hyödyntää sitä AMMATILLINEN TOIMINTA JA TYÖELÄMÄN KEHITTÄMINEN - toimia itsenäisesti opittuja taitoja ja menetelmiä käyttäen - ottaa vastuuta asiakkaan ja /tai yhteistyötahojen kanssa toimimisesta ja heidän tarpeisiinsa vastaamisesta - ennakoida ohjaustarpeitaan Arvioidaan soveltuvin osin: RYHMÄTYÖTAIDOT, JOHTAMINEN JA VASTUULLISUUS - edistää toiminnallaan ryhmän toimintaa ja ilmapiiriä - hallita ajankäyttöään tehden sovitut tehtävät työssä vaadittavalla laatutasolla - toimia vastuullisesti ja soveltaa opittuja taitoja ja menetelmiä - suunnitella ja arvioida toimintaansa turvallisuus ja/tai eettiset näkökulmat huomioiden (not translated)