Mervi Niemelä
Mervi Niemelä
Distance learning
KURSSIN ENNAKKOMATERIAALI: Toimialaraportit, Matkailu. 2019. Työ- ja elinkeinoministeriön julkaisuja 2019:3. TEM Toimialapalvelu. Raportista luetaan sivut 7 – 21. Elpyminen koronapandemiasta voi käynnistyä pian, mutta kriisin vaikutukset näkyvät vielä pitkään. 2020. Työ- ja elinkeinoministeriö. Julkaisu luetaan kokonaan Omavalvonnan periaatteet. 2020. Ruokavirasto. Omavalvontaan liittyviä määritelmiä. 2020. Ruokavirasto. Omavalvonnan rakenne. 2020. Ruokavirasto. MUU MATERIAALI: Ilmoitetaan kurssin aikana. Kurssin kaikki materiaali on sähköisessä muodossa, (not translated)
The student is able to:
* apply food and food safety legislation
* identify the potential effects of microbiological, chemical and other risks on food
* develop remedial measures for the food production process
Opintojaksolla sovelletaan Laurean I-tason arviointikriteerejä.
Kriteerien pohjalta oppimistehtäviin ja kokonaisarviointiin on laadittu pisteytykset ja arviointikriteerit.
Valintaopintojakso maksimipistemäärä on 100 pistettä. Jotta hakija voi tulla valituksi tutkinto-opiskelijaksi hänen tulee valintaopintojaksosta saada vähintään 60 pistettä. Kaikki kolme tehtäväkokonaisuutta ja motivaatiovideo, viisi erillistä tehtävää, tulee olla tehtynä hyväksytysti. Hakijat asetetaan paremmuusjärjestykseen ja 20 parasta valitaan tutkinto-opiskelijoiksi tammikuussa alkaviin koulutuksiin, 10 opiskelijaa / koulutus. Hakijalla tulee olla toisen asteen tutkinto suoritettuna, jotta hän voi tulla valituksi tutkinto-opiskelijaksi. (not translated)
19.10.2020 - 13.11.2020
17.09.2020 - 01.10.2020
15 - 40
Korkeakouluyksikkö D, Leppävaara, palvelu
Marjo Pääskyvuori, Mervi Niemelä
Opintojakso on restonomikoulutuksen valintaopintojakso.
Tarjoamme yhteensä 20 paikkaa kahdessa restonomikoulutuksessamme valintaopintojakson suorittaneille:
Restonomi, Palveluelämysten tuottaminen ja kehittäminen, päivätoteutus, 10 paikkaa
Restonomi, Palveluliiketoiminnan koulutus, monimuotototeutus, 10 paikka
Koulutukseen haetaan Opintopolun kautta hakuaikana 17.9.-1.10.2020 Kaikki hakukelpoiset hakijat hyväksytään hakuajan päättymisen jälkeen opintojaksolle ja opintojaksolla kymmenen parhaiten suoriutunutta valitaan tutkinto-opiskelijoiksi tammikuussa alkaviin koulutuksiin. (not translated)
Palveluliiketoiminnan koulutus (MLA2), Laurea Leppävaara (Finnish), Matkailu- ja palveluliiketoiminnan koulutus (MKA2), Laurea Leppävaara (Finnish)
Laurea Leppävaara
1 credits
3 credits
H-5
- (not translated)
- (not translated)
Opintojakson työtila avautuu 19.10.2020 klo 8.00 ja sulkeutuu 13.11.2020 klo 16.00. (not translated)
- (not translated)
Kurssilla on viisi tehtävää. Kurssin materiaalien luku ja tehtävien teko kuormittaa opiskelijaa seuraavasti. Tuntimäärä on laskennallinen keskiarvo.
1a.) Toimialatuntemus- testi, 15h
1b.) Elämyksellisyys ja ravitsemistoiminta -testi, 5h
2.) Ravintolan omavalvonta -testi 18h
3.) Turvallinen ruoka ravintolassa -tehtävä, 15h
4.) Motivaatiovideo, 27h (not translated)
Kurssin osat ovat:
Kurssin esittely
1.) Matkailun ydinklusteri
2.) Omavalvonta
3.) Ruoan turvallisuus
4.) Motivaatiovideo (not translated)
Kurssi toteutetaan Canvas-alustalla 19.10.-13.11.2020 välisenä aikana. (not translated)