•   Self-monitoring security for food service experiences AV00BR24-3001 19.10.2020-13.11.2020  3 credits +-
    Teacher in charge

    Mervi Niemelä

    Mode of delivery

    Distance learning

    Learning materials and recommended literature

    KURSSIN ENNAKKOMATERIAALI: Toimialaraportit, Matkailu. 2019. Työ- ja elinkeinoministeriön julkaisuja 2019:3. TEM Toimialapalvelu. Raportista luetaan sivut 7 – 21. Elpyminen koronapandemiasta voi käynnistyä pian, mutta kriisin vaikutukset näkyvät vielä pitkään. 2020. Työ- ja elinkeinoministeriö. Julkaisu luetaan kokonaan Omavalvonnan periaatteet. 2020. Ruokavirasto. Omavalvontaan liittyviä määritelmiä. 2020. Ruokavirasto. Omavalvonnan rakenne. 2020. Ruokavirasto. MUU MATERIAALI: Ilmoitetaan kurssin aikana. Kurssin kaikki materiaali on sähköisessä muodossa, (not translated)

    Teaching methods

    The student is able to:
    * apply food and food safety legislation
    * identify the potential effects of microbiological, chemical and other risks on food
    * develop remedial measures for the food production process

    Evaluation methods and criteria

    Opintojaksolla sovelletaan Laurean I-tason arviointikriteerejä.
    Kriteerien pohjalta oppimistehtäviin ja kokonaisarviointiin on laadittu pisteytykset ja arviointikriteerit.

    Valintaopintojakso maksimipistemäärä on 100 pistettä. Jotta hakija voi tulla valituksi tutkinto-opiskelijaksi hänen tulee valintaopintojaksosta saada vähintään 60 pistettä. Kaikki kolme tehtäväkokonaisuutta ja motivaatiovideo, viisi erillistä tehtävää, tulee olla tehtynä hyväksytysti. Hakijat asetetaan paremmuusjärjestykseen ja 20 parasta valitaan tutkinto-opiskelijoiksi tammikuussa alkaviin koulutuksiin, 10 opiskelijaa / koulutus. Hakijalla tulee olla toisen asteen tutkinto suoritettuna, jotta hän voi tulla valituksi tutkinto-opiskelijaksi. (not translated)

    Language of instruction
    • Finnish
    Completion language(s)
    • Finnish
    Timing

    19.10.2020 - 13.11.2020

    Enrollment period

    17.09.2020 - 01.10.2020

    Seats

    15 - 40

    Unit

    Korkeakouluyksikkö D, Leppävaara, palvelu

    Teacher(s)

    Marjo Pääskyvuori, Mervi Niemelä

    Further information for students

    Opintojakso on restonomikoulutuksen valintaopintojakso.

    Tarjoamme yhteensä 20 paikkaa kahdessa restonomikoulutuksessamme valintaopintojakson suorittaneille:

    Restonomi, Palveluelämysten tuottaminen ja kehittäminen, päivätoteutus, 10 paikkaa
    Restonomi, Palveluliiketoiminnan koulutus, monimuotototeutus, 10 paikka

    Koulutukseen haetaan Opintopolun kautta hakuaikana 17.9.-1.10.2020 Kaikki hakukelpoiset hakijat hyväksytään hakuajan päättymisen jälkeen opintojaksolle ja opintojaksolla kymmenen parhaiten suoriutunutta valitaan tutkinto-opiskelijoiksi tammikuussa alkaviin koulutuksiin. (not translated)

    Programme(s)

    Palveluliiketoiminnan koulutus (MLA2), Laurea Leppävaara (Finnish), Matkailu- ja palveluliiketoiminnan koulutus (MKA2), Laurea Leppävaara (Finnish)

    Campus

    Laurea Leppävaara

    RDI portion

    1 credits

    Virtual portion

    3 credits

    Evaluation scale

    H-5

    Alternative completion methods

    - (not translated)

    Co-operation with working life and/or RDI

    - (not translated)

    Important dates

    Opintojakson työtila avautuu 19.10.2020 klo 8.00 ja sulkeutuu 13.11.2020 klo 16.00. (not translated)

    Internationality

    - (not translated)

    Students workload

    Kurssilla on viisi tehtävää. Kurssin materiaalien luku ja tehtävien teko kuormittaa opiskelijaa seuraavasti. Tuntimäärä on laskennallinen keskiarvo.

    1a.) Toimialatuntemus- testi, 15h
    1b.) Elämyksellisyys ja ravitsemistoiminta -testi, 5h
    2.) Ravintolan omavalvonta -testi 18h
    3.) Turvallinen ruoka ravintolassa -tehtävä, 15h
    4.) Motivaatiovideo, 27h (not translated)

    Content and scheduling

    Kurssin osat ovat:

    Kurssin esittely
    1.) Matkailun ydinklusteri
    2.) Omavalvonta
    3.) Ruoan turvallisuus
    4.) Motivaatiovideo (not translated)

    Location and time

    Kurssi toteutetaan Canvas-alustalla 19.10.-13.11.2020 välisenä aikana. (not translated)