Current Issues and Future Trends in Hospitality Field (5 op)
Toteutuksen tunnus: A9219-3007
Toteutuksen perustiedot
Ilmoittautumisaika
24.05.2021 - 30.05.2021
Ajoitus
15.09.2021 - 30.11.2021
Opintopistemäärä
5 op
Virtuaaliosuus
5 op
Toteutustapa
Etäopetus
Yksikkö
Laurea Leppävaara, palvelu
Toimipiste
Laurea Verkkokampus
Opetuskielet
- Englanti
Paikat
15 - 30
Koulutus
- Laurea täydentävä osaaminen, amk-tutkinto (TOP2), Palvelualat
Opettaja
- Sirkka Antinluoma
Vastuuopettaja
Sirkka Antinluoma
Ryhmät
-
TOP221SYTäydentävä osaaminen (amk-tutkinto), S21, Palvelualat
-
CCM221SYComplementary competence (bachelor’s studies), S21, Services
Osaamistavoitteet
The student is able to:
- develop their current skills and competences with respect to Hospitality Management
- apply current issues and future trends when organizing and developing services
Kansainvälisyys toteutuksella
international material
global subjects
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
studies will require weekly commitment
first part of the assigment is an individual task, the second and final part is a group task
Arviointiasteikko
H-5
Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet
1-5
you need to pass all tasks in order to get a grade