Current Issues and Future Trends in Hospitality Field (5 op)
Toteutuksen tunnus: A9219-3002
Toteutuksen perustiedot
Ilmoittautumisaika
13.05.2019 - 26.05.2019
Ajoitus
16.09.2019 - 08.12.2019
Opintopistemäärä
5 op
Virtuaaliosuus
5 op
TKI-osuus
3 op
Toteutustapa
Etäopetus
Yksikkö
Laurea-ammattikorkeakoulu
Toimipiste
Laurea Leppävaara
Opetuskielet
- Englanti
Paikat
12 - 35
Koulutus
- Complementary Competence, bachelor’s studies in English (CCM2), Services
Opettaja
- Sirkka Antinluoma
- Heidi Vähänikkilä
Vastuuopettaja
Sirkka Antinluoma
Ryhmät
-
CCM219SYComplementary competence (bachelor’s studies), S19, Services
Osaamistavoitteet
The student is able to:
- develop their current skills and competences with respect to Hospitality Management
- apply current issues and future trends when organizing and developing services
Toteutustapa
Online studies
Aika ja paikka
Virtual studies
Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus
will be announced in Optima
Toteutuksen valinnaiset suoritustavat
no other options, this is a flexible implementation
Työelämäyhteistyö ja/tai TKI
future trends scouting in the field of hospitality management
Toteutuksen tärkeät päivämäärät
studies will begin on May and end in August; 11.05.2019 - 20.08.2019
Kansainvälisyys toteutuksella
multicultural teams
international material
global subjects
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
studies will require weekly commitment
first part of the assigment is an individual task, the second and final part is a group task
Sisältö ja sen jaksotus
please notice that you need to return some task weekly, but otherwise there is lot of flexibility
Arviointiasteikko
H-5
Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet
1-5
you need to pass all tasks in order to get a grade