Quality in Food Services (10 op)
Toteutuksen tunnus: A9278-3001
Toteutuksen perustiedot
Ilmoittautumisaika
13.05.2019 - 26.05.2019
Ajoitus
02.09.2019 - 20.12.2019
Opintopistemäärä
10 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Laurea Leppävaara, yhteinen
Toimipiste
Laurea Leppävaara
Opetuskielet
- Englanti
Koulutus
- Degree Programme in Restaurant Entrepreneurship (MEA2), Laurea Leppävaara
Opettaja
- Jami Riihihuhta
- Miia Vakkuri
Vastuuopettaja
Miia Vakkuri
Ryhmät
-
MEA219SNDegree Programme in Restaurant Entrepreneurship, päivätoteutus, S19, Leppävaara
Osaamistavoitteet
The student is able to
- produce high-quality customer-oriented services
- act ergonomically and safely in a work community
- act as a member of a multicultural work community interactively and in a working life-oriented manner