Operating Environment in a Service Company (5 op)
Toteutuksen tunnus: A9263-3001
Toteutuksen perustiedot
Ilmoittautumisaika
25.11.2019 - 01.12.2019
Ajoitus
27.01.2020 - 29.05.2020
Opintopistemäärä
5 op
Virtuaaliosuus
1 op
Toteutustapa
80 % Lähiopetus, 20 % Etäopetus
Yksikkö
Laurea Leppävaara, palvelu
Toimipiste
Laurea Leppävaara
Opetuskielet
- Englanti
Koulutus
- Degree Programme in Restaurant Entrepreneurship (MEA2), Laurea Leppävaara
Opettaja
- Miia Vakkuri
Vastuuopettaja
Miia Vakkuri
Ryhmät
-
MEA219SNDegree Programme in Restaurant Entrepreneurship, päivätoteutus, S19, Leppävaara
Osaamistavoitteet
The student is able to
- interpret the operating environment of the hospitality sector and identify the changes in it
- recognize value chains and value networks
Arviointiasteikko
Hyväksytty/Hylätty