Aistinvarainen ruokapalveluiden kehittäminen (5 op)
Toteutuksen tunnus: A9223-3001
Toteutuksen perustiedot
Ilmoittautumisaika
26.11.2018 - 02.12.2018
Ajoitus
25.01.2019 - 22.03.2019
Opintopistemäärä
5 op
Virtuaaliosuus
1 op
TKI-osuus
2 op
Toteutustapa
80 % Lähiopetus, 20 % Etäopetus
Yksikkö
Laurea-ammattikorkeakoulu
Toimipiste
Laurea Leppävaara
Opetuskielet
- Suomi
Paikat
12 - 30
Koulutus
- Laurea täydentävä osaaminen, amk-tutkinto (TOP2), Palvelualat
Opettaja
- Mervi Niemelä
- Sirkka Antinluoma
Vastuuopettaja
Sirkka Antinluoma
Ryhmät
-
TOP218SYTäydentävä osaaminen (amk-tutkinto), S18, Palvelualat
Osaamistavoitteet
Opiskelija osaa
- vertailla elintarvikkeita ja ruoka-annoksia aistittavien ominaisuuksien näkökulmasta
- soveltaa aistinvaraisen arvioinnin menetelmiä elintarvikkeen ja ruoka-annoksen ominaisuuksien kehittämisessä
- kehittää moniaistisia ruokapalveluita
Toteutustapa
*Maistelun harjoittelua käytännössä erilaisten tuotteiden avulla> aistien käytön monipuolinen harjaannuttaminen> aistinvaraisen arvioinnin tekniikat
*Uutuustuotteisiin tutustuminen
*Yritysyhteistyö