Hygieniapassi (0 op)
Toteutuksen tunnus: 01148-3003
Toteutuksen perustiedot
Ilmoittautumisaika
26.11.2018 - 02.12.2018
Ajoitus
07.01.2019 - 31.05.2019
Opintopistemäärä
0 op
Yksikkö
Laurea-ammattikorkeakoulu
Opetuskielet
- Suomi
Koulutus
- Palveluelämysten tuottaminen ja kehittäminen (MSA2), Laurea Leppävaara
Opettaja
- Tuula Kuivanen
Ryhmät
-
MSA219KNPalveluelämysten tuottaminen ja kehittäminen, päivätoteutus, K19, Leppävaara
Osaamistavoitteet
Opiskelija osaa
- soveltaa elintarvikehygieenistä osaamista osana yrityksen omavalvontaa
Sisältö
- Hygieeninen laatu; Pinta- ja elintarvikehygienia, hygieeniset työtavat ja henkilökohtainen hygienia
- Elintarvikehygieniaa koskeva lainsäädäntö
- Omavalvonta
Lisätiedot
Opiskelija tutustuu elintarvikehygieniaa koskevaan lainsäädäntöön