Siirry suoraan sisältöön

Ravitsemispalvelut (5 op)

Toteutuksen tunnus: ML00BJ51-3005

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
24.05.2021 - 30.05.2021
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
25.10.2021 - 17.12.2021
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
Lähiosuus
0 op
Virtuaaliosuus
5 op
Toteutustapa
Etäopetus
Toimipiste
Laurea Leppävaara
Opetuskielet
suomi
Paikat
20 - 40
Koulutus
Palveluliiketoiminnan koulutus (MLA2), Laurea Leppävaara
Opettajat
Leila Jaakkola
Mervi Niemelä
Vastuuopettaja
Leila Jaakkola
Ryhmät
MLA221KA2
Palveluliiketoiminnan koulutus, monimuotototeutus, K21, Leppävaara, ryhmä 2
Opintojakso
ML00BJ51

Tavoitteet

Opiskelija osaa
- tuottaa asiakaslähtöisiä palveluja laadukkaasti
- toimia ergonomisesti ja turvallisesti työyhteisössä

Aika ja paikka

Virtuaalitoteutus viikoilla 43 - 50, 25.10. - 17.12.
Hygieniapassin suoritus x.y.. klo xx - yy Leppävaaran kampuksella, jos sitä ei ole suoritettu.

Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus

Oppimateriaali kerrotaan tehtävien yhteydessä Canvas-työtilassa.

Toteutustapa

Toteutus on virtuaalinen.
Paitsi hygieniapassitestin suorituskerta on kontaktikerta Leppävaaran kampuksella opiskelijalle, joka suorittaa kurssilla hygieniapassin.
Viestintä kurssilla tapahtuu Canvasissa ja Zoom-tapaamisissa.

HUOMIO: VARMISTAT OPISKELUPAIKKASI KURSSILLA JA OSALLISTUMISESI TOTEUTUKSELLE OSALLISTUMALLA ALOITUSINFOON ZOOMISSA MA 25.10... ILMOITA ETUKÄTEEN SÄHKÖPOTILLA KURSSIN OPETTAJALLE, LEILA JAAKKOLA leila.jaakkola@laurea.fi, JOS ET PÄÄSE OSALISTUMAAN, NIIN SÄILYTÄT OPISKELUPAIKKASI.

Työelämäyhteistyö ja/tai TKI

Toteutus painottuu osaamistavoitteiden teoriaosaamiseen.

Toteutuksen tärkeät päivämäärät

Toteutus alkaa 25.10., jolloin Canvas-työtila avautuu ja on kurssin aloitusinfo Zoomissa.
Toteutus päättyy 17.12.
Hygieniapassin suoritus Leppävaaran kampuksella, jos sitä ei ole suoritettu.

Kansainvälisyys toteutuksella

Ei ole tällä opintojaksolla.

Toteutuksen valinnaiset suoritustavat

Ei ole.

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

Opintojaksolla on seitsemän tehtävää.
1. Ravitsemispalvelut toimialana 10 h
2. Elintarviketuntemus 25 h
3. Ravitsemus ja erityisruokavaliot 30 h
4. Ravitsemuspassi 8 h
5. Elintarvikehygienia 30 h
6. Hygieniapassi 10 h
7. Työturvallisuus ja ergonomia 20 h
Lisäksi yksi Zoom-tapaaminen 2 h.
Yksi opintopiste vastaa kansainvälisen ECTS-mitoituksen mukaa 26,7 tuntia keskiverto-opiskelijan tekemää työtä. Näin ollen 5 op:n opintojaksolla opiskelijan työmäärä on noin 135 tuntia.

Arviointiasteikko

H-5

Siirry alkuun