Siirry suoraan sisältöön

Aistinvarainen ruokapalveluiden kehittäminen (5 op)

Toteutuksen tunnus: A9223-3004

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
29.11.2021 - 05.12.2021
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
03.03.2022 - 05.05.2022
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
Lähiosuus
5 op
TKI-osuus
3 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Toimipiste
Laurea Leppävaara
Opetuskielet
suomi
Paikat
20 - 40
Koulutus
Laurea täydentävä osaaminen, amk-tutkinto (TOP2), Palvelualat
Opettajat
Mervi Niemelä
Sirkka Antinluoma
Opintojakso
A9223

Tavoitteet

Opiskelija osaa
- vertailla elintarvikkeita ja ruoka-annoksia aistittavien ominaisuuksien näkökulmasta
- soveltaa aistinvaraisen arvioinnin menetelmiä elintarvikkeen ja ruoka-annoksen ominaisuuksien kehittämisessä
- kehittää moniaistisia ruokapalveluita

Toteutustapa

Maistelun harjoittelua käytännössä erilaisten tuotteiden avulla> aistien käytön monipuolinen harjaannuttaminen> aistinvaraisen arvioinnin tekniikat
*Uutuustuotteisiin tutustuminen
*Yritysyhteistyö

Työelämäyhteistyö ja/tai TKI

Työelämäyhteistyö Bonne Oy:n kanssa.

Tuotteiden kuluttajatestausta

Toteutuksen tärkeät päivämäärät

Opintojaksolla on kuusi (6) lähiopetuskertaa Leppävaaran kampuksella (3.3., 10.3., 17.3., 24.3., ja 6.5.). Opintojakson 21.4. oleva ohjaustapaaminen on koululla. Opintojaksolla toteutetaan yritysprojekti pienryhmissä. Opintojakson laajuus on opiskelijan työnä 135 tuntia ja projektityötä tehdään itsenäisesti viikoilla 13, 14, 15 ja 17. Ryhmä suunnittelee itsenäisesti projektityön toteutusaikataulun ja varaa aikaa tehtävän tekemiseen.

Arviointiasteikko

H-5

Siirry alkuun