Siirry suoraan sisältöön

Palvelujärjestelmien kehittäminen (10 op)

Toteutuksen tunnus: A9146-MKA1811

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
14.05.2018 - 31.05.2018
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
28.08.2018 - 21.12.2018
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
10 op
Lähiosuus
8 op
Virtuaaliosuus
2 op
TKI-osuus
4 op
Toteutustapa
Monimuoto-opetus
Toimipiste
Laurea Leppävaara
Opetuskielet
suomi
Koulutus
Matkailu- ja palveluliiketoiminnan koulutus (MKA2), Laurea Leppävaara
Opettajat
Leila Jaakkola
Tuula Kuivanen
Anikó Lehtinen
Henry Lybäck
Vastuuopettaja
Henry Lybäck
Ajoitusryhmät
Ryhmä 1A (Koko: 0 . Avoin AMK : 0.)
Ryhmä 1B (Koko: 0 . Avoin AMK : 0.)
Pienryhmät
Ryhmä 1A
Ryhmä 1B
Opintojakso
A9146

Tavoitteet

Opiskelija osaa
- kehittää palveluprosesseja osana palvelujärjestelmää
- arvioida ja kehittää palvelutuotantoa
- suunnitella ja tuottaa asiakaslähtöisiä palveluja
- toimia esimiehenä palvelutuotannossa

Aika ja paikka

Vkot 34-42 20.8.2018-21.10.2018
BarLaurea ravintolamaailma

Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus

Opetusmateriaali löytyy palvelujärjestelmien kehittäminen Optima-työtilassa ja käydään opiskelijoiden kanssa läpi ensimmäisellä teoriatunnilla.

Toteutustapa

•kehittää palveluprosesseja osana palvelujärjestelmää
•arvioida ja kehittää palvelutuotantoa
•suunnitella ja tuottaa asiakaslähtöisiä palveluja
•toimia esimiehenä palvelutuotannossa
Opintojakson toteutus koostuu
•kontaktiopetuksesta keskiviikkoisin/torstaisin, satunnaisesti myös muita viikonpäiviä, ja
•käytännön oppimisvuoroista BarLaurean ruokapalveluissa.
Kontaktiopetuksen aikataulu ja sisältö tulee Optima-työtilaan A9146/MKA1811 Palvelujärjestelmien kehittäminen
Harjoitteluvuorot BarLaureassa toteutuvat erillisen ravintolapäällikön ilmoittaman vuorolistan mukaan. Vuorolista tulee BarLaurea-työtilaan Optimassa.
Harjoitteluvuorot BarLaureassa ovat läsnäololtaan pakollisia, ne suoritetaan loppuun asti opintojakson aikana sekä kaikki kontaktiopetuksen tehtävät hyväksytysti ennen opinotojakson opintopisteiden ja kokonaisarvosanan saamista.
Opintojakson tehtäviä työstetään itsenäisesti lähiopetuskertojen ja BarLaurea-harjoitteluvuorojen välillä. Osaa tehtävistä tehdään myös harjoitteluvuoroissa.

Työelämäyhteistyö ja/tai TKI

BarLaurea ja mukana olevat elintarvike-alan yritykset

Kansainvälisyys toteutuksella

BarLaurea on kansainvälinen oppimisympäristö.

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

-10 op = 270 tuntia: BL-vuoroja 24 kpl X 7 tuntia = 168 tuntia lisäksi tähän tulee 2 Catering vuoro per opiskelija yht 182 h, jää 90 tuntia teoriaopintoihin.
Kun 2-3 BL-pv/vko, jää aikaa tiimissä tehdä teoriaopintoja, varsinkin jos rinnalla menee yksi verkko-opetus opintojakso. -
Lähiopetus ½ pv A:lle ke-pv ja ½ pv B:lle to-pv ½ pv -> on linjassa ½ pv lähiopetusta/vko ja 5 op teoriaopintoja konseptin kanssa

Arviointikriteerit, hyväksytty/hylätty

Arvioinnissa käytetään alkuvaiheen opiskelijan arviointkriteerejä. Opintojakson tehtävä arvioidaan numeerisesti tai hyväksytty/hylätty. Opintojaksolla käytetään myös itsearviointia ja vertaisarviointia.
Arviointimenetelmät, arvioinnin perusteet ja arviointikriteerit ovat A9146/MKA1811 Palvelujärjestelmien kehittämisen Optimassa-työtilassa.

Arviointiasteikko

H-5

Lisätiedot

Arvioinnissa käytetään alkuvaiheen opiskelijan arviointkriteerejä. Opintojakson tehtävä arvioidaan numeerisesti tai hyväksytty/hylätty. Opintojaksolla käytetään myös itsearviointia ja vertaisarviointia.
Arviointimenetelmät, arvioinnin perusteet ja arviointikriteerit ovat A9146/MKA1811 Palvelujärjestelmien kehittämisen Optimassa-työtilassa.

Siirry alkuun