Projektikonferenssin järjestäminen Hyvinkään kampuksella /LT/ Monikanavainen markkinointiviestintä -projekti (15 op)
Toteutuksen tunnus: TO00BT59-3014
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
-
27.11.2023 - 03.12.2023
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
-
17.01.2024 - 17.05.2024
Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 15 op
- Lähiosuus
- 12 op
- Virtuaaliosuus
- 3 op
- TKI-osuus
- 6 op
- Toteutustapa
- Monimuoto-opetus
- Toimipiste
- Laurea Hyvinkää
- Opetuskielet
- suomi
- Paikat
- 1 - 2
- Koulutus
- Laurea täydentävä osaaminen, amk-tutkinto (TOH2), Kauppa, hallinto ja oikeustieteet
- Opettajat
- Aapo Hollanti
- Tero Uusitalo
- Vastuuopettaja
- Aapo Hollanti
- Ryhmät
-
HLB222SNLiiketalouden koulutus, päivätoteutus, S22, Hyvinkää
- Opintojakso
- TO00BT59
Sisältö
Opiskelija osaa
- suunnitella ja toteuttaa yrityksen tai brändin markkinointiviestinnän kokonaisuuden kohderyhmien mukaisesti
- seurata ja mitata markkinointiviestinnän onnistumista
- kehittää erilaisia markkinointiviestinnän keinoja osana markkinointistrategiaa
Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus
Projektin aihepiiriin tarvittava lähdeaineisto valitaan erikseen projektin toimeksiannon jälkeen.
Toteutustapa
Konferenssin nimi: Benefit from AI in Project-Based Learning and Business Development Projects/ Tekoälyn hyödyntäminen projektiperusteisessa oppimisessa ja liiketoimintakehitysprojekteissa
Projektin kuvaus:
Projektin opetuskieli on suomi. Konferenssi tullaan kuitenkin toteuttamaan englannin kielellä, joten kielitaidosta on hyötyä.
Tämä projekti käsittää Hyvinkään kampuksella järjestettävän puolipäiväisen konferenssin järjestämisen. Sekä syksyn intensiiviviikon valvonnan ja tuotannon olemassa olevan käytänteen ja rakenteen mukaan.
Konferessin päivämäärä on 7. toukokuuta. Konferenssin teemana on tekoälyn integrointi projektiperusteiseen oppimiseen ja sen merkitys liiketoiminnan kehittämisessä.
Keskeiset projektitehtävät:
Tapahtuman ja ohjelman järjestäminen: Konferenssin rakenteen, istuntojen ja aktiviteettien suunnittelu varmistaen osallistujille sujuvan ja kiinnostavan kokemuksen.
Artikkelijulkaisuprosessiin osallistuminen: Yhteistyö artikkelin julkaisuprosessissa, jakaen konferenssista saatua tietoa ja näkemyksiä.
Tapahtuman hallinta ja fasilitointi: Konferenssipäivän logistiikan ja kulun valvominen, varmistaen, että kaikki sujuu sujuvasti ja tehokkaasti.
Työpajoissa osallistuminen ja fasilitointi: Aktiivinen osallistuminen ja eri konferenssin työpajojen johtaminen, tarjoten näkemyksiä ja toimien keskustelujen vastaväittäjinä.
Lean-tiimimenetelmä: Lean-lähestymistavan käyttö konferenssin tehokkaassa järjestämisessä ja fasilitoinnissa, keskittyen ketteryyteen ja tehokkuuteen.
Brändäys ja visuaalinen ilme: Tiivis yhteistyö asiantuntija Tereza Malikovan kanssa tapahtuman visuaalisen identiteetin luomisessa, sisältäen brändäyksen, markkinointimateriaalit ja visuaalisen estetiikan.
Julkaisuprosessin johtaminen: Tereza Malikova johtaa julkaisuprosessia, ohjaten tiimiä vaikuttavan ja informatiivisen sisällön luomisessa.
Odotetut tulokset:
Projektin tavoitteena on tarjota opiskelijoille käytännön kokemusta suuren akateemisen tapahtuman järjestämisestä ja hallinnasta. He saavat taitoja tapahtumasuunnittelussa, tiimityössä, brändäyksessä ja akateemisessa kirjoittamisessa. Konferenssi toimii alustana tiedon jakamiseen ja keskustelujen edistämiseen tekoälyn tulevaisuudesta koulutuksessa ja liiketoiminnan kehittämisessä.
Lähiopetus:
Opinnon toteutusta tukee Canvasiin rakennettu oppimisympäristö, mutta oppimisen kannalta on tärkeää osallistua kampuksella järjestettävään lähiopetukseen ja -ohjaukseen aikataulun mukaisesti. Opinnossa on pari- tai ryhmätyöskentelyä. Tehtävistä annetaan henkilökohtaista palautetta opettajan toimesta sekä voidaan hyödyntää myös työelämä- ja vertaispalautteenantoa.]
Projekti toteutetaan yhteistyössä työelämän kumppanin kanssa P2P-oppimisympäristössä. Kumppani on Laurea-AMK.
Tälle toteutukselle ilmoittautuvat opiskelijat kehittävät projektissa tämän opinnon mukaista osaamista.
Lisäksi opiskelijat hankkivat tai voivat hankkia "Liiketoimintaosaaminen” tai ”Johtaminen ja johtajuus” - opinnon mukaisen osaamisen. Mahdollisesta muusta projektin aikana kehitettävästä osaamisesta sovitaan projektin aikana.
Projektin ohjaus- ja työskentelyajat ovat katsottavissa Lukkarikoneesta. Viestintäkäytänteistä sovitaan projektikohtaisesti.
Laurea pidättää oikeuden muutoksiin.
Opintototeutuksen laatua on arvioitu, ja raportti itsearvioinnista löytyy projektin Teams-työtilasta.
Projektityöskentely edellyttää viikottaista OSALLISTUMISTA lähiopetukseen kampuksella.
HUOM: Arviointi tullaa tekemään normaalisti lukukauden päätteeksi (ml opintopisteiden kirjaus).
Työelämäyhteistyö ja/tai TKI
Projektin toimeksiantaja: [yrityksen tai toimeksiantajan nimi, tai jos yritys erikseen kieltää julkaisun, toimiala; kenttää käytetään kumppanuuksien ja TKI-integraation seuraamiseen.]
Toteutuksen tärkeät päivämäärät
Kick-off (pakollinen osallistuminen): Tammikuun 17.päiä 2024. Kellonaika vahvistuu.
Projektin kick-offiin osallistuminen on välttämätöntä, jotta kaikki toimijat saavat projektin toimeksiannon tietoonsa.
Projektia ohjataan viikoittain. Opiskelija voi vertailla työskentelyaikoja Lukkarikoneessa ja valita projektit/opinnot, jotka eivät osu päällekkäin.
Tutkintosäännön 18§ mukaisesti ”opiskelijan on oltava ensimmäisellä kontaktikerralla läsnä tai ilmoitettava poissaolostaan vastuuopettajalle opintoon osallistumisensa vahvistamiseksi. … Ilmoittautuminen hylätään, mikäli opiskelija ei ilmoita poissaolostaan opinnon aloituskerralta tai poissaolon syytä ei voida pitää perusteltuna.” Projektissa ensimmäisellä kontaktikerralla tarkoitetaan projektitiimin ja ohjaajan ensimmäistä tapaamiskertaa.
Toteutuksen valinnaiset suoritustavat
[Jätä alla oleva teksti paikoilleen ja lisää tähän tarvittaessa esim. hankitun osaamisen hyödyntämisen mahdollisuuksista sekä muista vaihtoehtoisista suoritustavoista opintototeutuksellasi.]
Laurean tutkintosäännön mukaisesti ”Kaikilla opiskelijoilla on oikeus osaamisensa näyttämiseen. Aloitteen hankitun osaamisen tunnistamisesta ja tunnustamisesta tekee opiskelija. Osaamisen tunnistaa ja tunnustaa opinnosta vastaava opettaja tai muu tehtävään nimetty henkilö. Arvioinnissa noudatetaan samaa arviointikriteeristöä ja pääsääntöisesti samaa arviointiasteikkoa kuin vastaavalla opintojaksolla tai -kokonaisuudella. Opiskelijalla on oikeus hakea osaamisen tunnustamista riippumatta siitä, missä, miten ja milloin osaaminen on hankittu. Opiskelija voi hakea myös työssä hankittavan osaamisen tunnistamista osaksi tutkintoa (työn opinnollistaminen). ... Opiskelija vastaa osaamisen osoittamisesta, todistamisesta ja riittävien tietojen toimittamisesta. Osaamisen arvioivat opiskelija ja näytön vastaanottava ohjaaja yhdessä. ” Katso lisätietoa opiskelijaintrasta.
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
1 op=26,7 h
Sisältö ja sen jaksotus
Projektin tavoitteet:
Konferessin järjestäminen.
Konferenssiin liittyvän julkaisutoiminnan tukeminen.
Tietoperustat 1 &2
Perehdytysviikon organisointi
Arviointiasteikko
H-5
Lisätiedot
Opinto on vaatimuksiltaan amk-tutkintoon johtavan koulutuksen tasoa. Opinto toteutuu P2P:n projektiopintona edellyttäen osallistumista yhteiseen projektiohjaukseen ja työskentelyyn.