Siirry suoraan sisältöön

Vastuullinen ruoka-alan yrittäjyys (5 op)

Toteutuksen tunnus: TO00BX21-3002

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
20.05.2024 - 01.09.2024
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
10.09.2024 - 21.10.2024
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
Lähiosuus
5 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Toimipiste
Laurea Leppävaara
Opetuskielet
englanti
Paikat
20 - 40
Koulutus
Laurea täydentävä osaaminen, amk-tutkinto (TOP2), Palvelualat
Complementary Competence, bachelor’s studies in English (CCM2), Services
Opettajat
Susanna Ahonen
Petri Vähäkangas
Vastuuopettaja
Petri Vähäkangas
Ryhmät
TOP224SY
Täydentävä osaaminen (amk-tutkinto), S24, Palvelualat
CCM224SY
Complementary competence (bachelor’s studies in English), S24, Services
Opintojakso
TO00BX21

Tavoitteet

Opiskelija osaa:
- soveltaa yrittäjyyden eri osa-alueita käytännössä ruoka-alan liiketoiminnassa
- kuvailla ruokatuotannon perusteita liiketoiminnassa
- hyödyntää tulevaisuusajattelua ruoka-alan liiketoiminnan kehittämisessä

Aika ja paikka

Katso opinnon aikataulut Lukkarikoneesta osoitteesta https://lukkarit.laurea.fi. Laurea pidättää oikeudet muutoksiin.

Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus

Jaetaan opintojaksolla

Toteutustapa

Lähiopetus, jossa osittain luentoja ja osittain vertaussparrausta opiskelijan oman tuoteidean kehittämiseksi.
Mahdollisuuksien mukaan tutustumista vastuullisesti toimiviin elintarvikeyrityksiin.

Työelämäyhteistyö ja/tai TKI

Yritysvierailut

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

5 op= 133,5h

Sisältö ja sen jaksotus

Onko sinulla tuoteidea, kiinnostaisiko sinua ruoka-alan yrittäjyys, onko vastuullisuus lähellä sydäntäsi? Tällä opintojaksolla tutustutaan ruoka-alaan vastuullisuuden näkökulmasta, verkostoidutaan, saadaan vertaissparrausta ja tutustutaan jo toimiviin yrityksiin. Vaikka tuoteideaa ei olisikaan saat tällä opintojaksolla hyvän kuvan vastuullisuudesta ruoka-alalla.

Arviointiasteikko

H-5

Siirry alkuun