Vastuullinen ruoka-alan yrittäjyys (5 op)
Toteutuksen tunnus: TO00BX21-3002
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
-
20.05.2024 - 01.09.2024
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
-
10.09.2024 - 21.10.2024
Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Lähiosuus
- 5 op
- Toteutustapa
- Lähiopetus
- Toimipiste
- Laurea Leppävaara
- Opetuskielet
- englanti
- Paikat
- 20 - 40
- Koulutus
- Laurea täydentävä osaaminen, amk-tutkinto (TOP2), Palvelualat
- Complementary Competence, bachelor’s studies in English (CCM2), Services
- Opettajat
- Susanna Ahonen
- Petri Vähäkangas
- Vastuuopettaja
- Petri Vähäkangas
- Ryhmät
-
TOP224SYTäydentävä osaaminen (amk-tutkinto), S24, Palvelualat
-
CCM224SYComplementary competence (bachelor’s studies in English), S24, Services
- Opintojakso
- TO00BX21
Tavoitteet
Opiskelija osaa:
- soveltaa yrittäjyyden eri osa-alueita käytännössä ruoka-alan liiketoiminnassa
- kuvailla ruokatuotannon perusteita liiketoiminnassa
- hyödyntää tulevaisuusajattelua ruoka-alan liiketoiminnan kehittämisessä
Aika ja paikka
Katso opinnon aikataulut Lukkarikoneesta osoitteesta https://lukkarit.laurea.fi. Laurea pidättää oikeudet muutoksiin.
Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus
Jaetaan opintojaksolla
Toteutustapa
Lähiopetus, jossa osittain luentoja ja osittain vertaussparrausta opiskelijan oman tuoteidean kehittämiseksi.
Mahdollisuuksien mukaan tutustumista vastuullisesti toimiviin elintarvikeyrityksiin.
Työelämäyhteistyö ja/tai TKI
Yritysvierailut
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
5 op= 133,5h
Sisältö ja sen jaksotus
Onko sinulla tuoteidea, kiinnostaisiko sinua ruoka-alan yrittäjyys, onko vastuullisuus lähellä sydäntäsi? Tällä opintojaksolla tutustutaan ruoka-alaan vastuullisuuden näkökulmasta, verkostoidutaan, saadaan vertaissparrausta ja tutustutaan jo toimiviin yrityksiin. Vaikka tuoteideaa ei olisikaan saat tällä opintojaksolla hyvän kuvan vastuullisuudesta ruoka-alalla.
Arviointiasteikko
H-5