Siirry suoraan sisältöön

Projektiseminaarin ja Intensiiviviikon toteutus (10 op)

Toteutuksen tunnus: HL00BU31-3051

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
22.05.2023 - 28.05.2023
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
01.08.2023 - 31.12.2023
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
10 op
Lähiosuus
3 op
Virtuaaliosuus
7 op
TKI-osuus
10 op
Toteutustapa
Monimuoto-opetus
Toimipiste
Laurea Hyvinkää
Opetuskielet
suomi
Paikat
4 - 7
Koulutus
Liiketalouden koulutus (HLB2), Laurea Hyvinkää
Opettajat
Aapo Hollanti
Vastuuopettaja
Aapo Hollanti
Ryhmät
HLB223SA
Liiketalouden koulutus, oikeudellinen osaaminen, monimuotototeutus, S23, Hyvinkää
HLB223SA2
Liiketalouden koulutus, projektijohtaminen, monimuotototeutus, S23, Hyvinkää
Opintojakso
HL00BU31

Tavoitteet

opiskelija osaa
- toteuttaa markkinoinnin kehittämisprojektin tiimissä
- arvioida asiakaslähtöisen toiminnan edellytyksiä, erilaisia asiakastarpeita ja -ratkaisuja
- toimia ja viestiä asiakaslähtöisesti

Aika ja paikka

-

Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus

Projektin aihepiiriin tarvittava lähdeaineisto valitaan erikseen projektin toimeksiannon jälkeen.

Toteutustapa

Liity HR-projektitiimiimme suunnittelemaan projektiseminaari ja perehdytysviikko

Kutsumme sinut osaksi HR-projektitiimiämme, joka on omistautunut kahden arvostetun kmapustapahtuman järjestämiseen.

Ensimmäinen tapahtumamme on odotettu Projektiseminaari, joka kruunaa tradenomiopiskelijoidemme poikkeukselliset projektityöt koko lukukauden ajalta. Tämä tapahtuma tarjoaa keskustelufoorumin innovatiivisten tulosten esittelyyn, tunnustuksen saamiseen ahkerasta työstään, sekä tekee projektityön näkyväksi muulle Laurealle ja sen sidosryhmille.

Lisäksi järjestämme innostavan perehdytysviikon uusille liiketalouden opiskelijoille. Tämä syventävä kokemus tarjoaa heille arvokkaita oivalluksia, mentorointimahdollisuuksia sekä ensimmäisen tilaisuuden verkostoitua samanhenkisten, kunnianhimoisten opiskelijoiden kanssa, jotka jakavat intohimon liiketoiminnalle.

Projektitiimimme jäsenenä sinulla on keskeinen rooli näiden merkittävien tapahtumien huolellisessa suunnittelussa ja saumattomassa toteutuksessa. Työskentelet monipuolisen ryhmän kanssa ja saat mahdollisuuden hyödyntää organisaatiotaitojasi, tehokasta viestintääsi ja luovuuttasi varmistaaksesi, että molemmat tapahtumat jättävät pysyvän jäljen elävässä akateemisessa yhteisössämme.

Tärkeät piirteet, joita odotamme tiimijäseniltämme, ovat:

Vahvat organisointi- ja ajanhallintataidot
Erinomaiset viestintä- ja tiimityötaidot
Luovuus ja tarkkaavaisuus yksityiskohtia kohtaan
Aito intohimo tapahtumasuunnittelua kohtaan ja halu luoda merkityksellistä vuorvaikuttamista

Liittymällä tiimiimme saat arvokasta projektinhallintakokemusta, luot kestäviä yhteyksiä opiskelijoiden ja Laurean ammattilaisten kanssa sekä jätät pysyvän jäljen arvostetussa ammattikorkeakoulussamme.


Huomio: Tämä projekti on avoin kaikille intohimoisille opiskelijoille, riippumatta heidän pääaineestaan tai akateemisesta taustastaan. Kannustamme erityisesti opiskelijoita, joilla on vahva kiinnostus tapahtumasuunnitteluun, hakemaan ja olemaan osa tätä akateemisesti rikastavaa kokemusta.


Projekti toteutetaan yhteistyössä työelämän kumppanin kanssa P2P-oppimisympäristössä. Kumppani on Laurea-ammattikorkeakoulu.

Tälle toteutukselle ilmoittautuvat opiskelijat kehittävät projektissa tämän opinnon mukaista osaamista, kuten HR-osaamista, tapahtuman järjestämistä, ryhmäyttämistä ja projektijohtamista.

Tällä toteutussuunnitelmalla kuvatussa projektissa voi toimia myös täydentävää osaamista kartuttava opiskelija.

Projektin ohjaus- ja työskentelyajat ovat katsottavissa Lukkarikoneesta. Viestintäkäytänteistä sovitaan projektikohtaisesti.

Laurea pidättää oikeuden muutoksiin.

Opintototeutuksen laatua on arvioitu, ja raportti itsearvioinnista löytyyTeams-työtilasta.

Projekti edellyttää viikottaista läsnäoloa kampuksella sekä osallistumista projektiseminaariin.

Työelämäyhteistyö ja/tai TKI

Projektin toimeksiantaja: [yrityksen tai toimeksiantajan nimi, tai jos yritys erikseen kieltää julkaisun, toimiala; kenttää käytetään kumppanuuksien ja TKI-integraation seuraamiseen.]

Toteutuksen tärkeät päivämäärät

Tutkintosäännön 18§ mukaisesti ”opiskelijan on oltava ensimmäisellä kontaktikerralla läsnä tai ilmoitettava poissaolostaan vastuuopettajalle opintoon osallistumisensa vahvistamiseksi. … Ilmoittautuminen hylätään, mikäli opiskelija ei ilmoita poissaolostaan opinnon aloituskerralta tai poissaolon syytä ei voida pitää perusteltuna.” Projektissa ensimmäisellä kontaktikerralla tarkoitetaan projektitiimin ja ohjaajan ensimmäistä tapaamiskertaa (pre-briiffi). [Kirjaa tähän pre-briiffin ajankohta.]

Projektin aloitusbriiffiin osallistuminen on välttämätöntä, jotta kaikki toimijat saavat projektin toimeksiannon tietoonsa. [Kirjaa tähän aloitusbriiffin ajankohta. Jos aloitusbriiffi on toimeksiantajalla, täsmennä ulkopuolinen paikka.]

[Varsinainen toteutuksen aikataulu näkyy opiskelijalle Pakissa suoraan toteutuksen varauksina, joten näitä tietoja ei tarvitse tässä kentässä toistaa.]

Projektia ohjataan viikoittain. Opiskelija voi vertailla työskentelyaikoja Lukkarikoneessa ja valita projektit/opinnot, jotka eivät osu päällekkäin.

Kansainvälisyys toteutuksella

[Kuvaa tässä kansainvälisyyden mahdollinen toteutuminen projektissa ja/tai mahdolliset kansainväliset yhteistyötahot.]

Toteutuksen valinnaiset suoritustavat

Laurean tutkintosäännön mukaisesti ”Kaikilla opiskelijoilla on oikeus osaamisensa näyttämiseen. Aloitteen hankitun osaamisen tunnistamisesta ja tunnustamisesta tekee opiskelija. Osaamisen tunnistaa ja tunnustaa opinnosta vastaava opettaja tai muu tehtävään nimetty henkilö. Arvioinnissa noudatetaan samaa arviointikriteeristöä ja pääsääntöisesti samaa arviointiasteikkoa kuin vastaavalla opintojaksolla tai -kokonaisuudella. Opiskelijalla on oikeus hakea osaamisen tunnustamista riippumatta siitä, missä, miten ja milloin osaaminen on hankittu. Opiskelija voi hakea myös työssä hankittavan osaamisen tunnistamista osaksi tutkintoa (työn opinnollistaminen). ... Opiskelija vastaa osaamisen osoittamisesta, todistamisesta ja riittävien tietojen toimittamisesta. Osaamisen arvioivat opiskelija ja näytön vastaanottava ohjaaja yhdessä. ” Katso lisätietoa opiskelijaintrasta.

[Jätä yllä oleva teksti paikoilleen ja lisää tähän tarvittaessa esim. hankitun osaamisen hyödyntämisen mahdollisuuksista sekä muista vaihtoehtoisista suoritustavoista opintototeutuksellasi.]

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

[Laske projektin mitoitus opintopistemäärään ja projektin pituuteen perustuen (1 op=26,7 h]

Opiskelija käyttää 15 opintopisteen projektiin työaikaa yhteensä n. 16 tuntia viikossa eli tiimityöskentelyyn n. 8 h ja itsenäiseen työskentelyyn n. 8 h viikossa.

Sisältö ja sen jaksotus

Projektin tavoitteet:

[Kuvaa projektin tavoitteita tiiviisti työelämän kielellä. Kenttä toimii tekoälyä käyttävän palvelun perusteena jatkossa opintojen, työpaikkojen ja henkilökohtaisen osaamisen vertailussa.]

Arviointiasteikko

H-5

Lisätiedot

Opinto on vaatimuksiltaan amk-tutkintoon johtavan koulutuksen tasoa. Opinto toteutuu P2P.n projektiopintona edellyttäen osallistumista yhteiseen projektiohjaukseen ja työskentelyyn.

Siirry alkuun