Siirry suoraan sisältöön

Professional Communication in English (5 op)

Toteutuksen tunnus: R0243-3053

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
23.11.2020 - 29.11.2020
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
06.03.2021 - 10.06.2021
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
Lähiosuus
0 op
Virtuaaliosuus
5 op
Toteutustapa
Etäopetus
Toimipiste
Laurea Verkkokampus
Opetuskielet
englanti
Paikat
20 - 45
Koulutus
Liiketalouden koulutus (HLD2), Laurea Verkkokampus
Opettajat
Sebastian King
Vastuuopettaja
Sebastian King
Ryhmät
HLD221KA
Liiketalouden koulutus, verkko-opinnot, K21, Verkkokampus
Opintojakso
R0243

Tavoitteet

The student is able to
- communicate as a professional in field-specific tasks and intercultural contexts
- produce effective spoken and written texts using an appropriate style and register
- demonstrate knowledge of essential terminology needed in working life
- apply principles of interpersonal and organizational communication

Aika ja paikka

Opintojakso on kokonaan verkossa.

Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus

Opetusmateriaalit saatavilla Canvaksissa

Toteutustapa

Opintojaksolla käsitellään seuraavia aihealueita:
• Kulttuurienvälinen viestintä ja viestintätyylit
• Suullisen ja kirjallisen viestinnän viestintästrategiat
• Tehokkaan viestinnän elementit
• Tehokas ja suostutteleva viestintä
• Suullisen ja kirjallisen viestinnän tyyli ja rekisteri
• Perusbusiness-sanaston läpikäynti

Toteutuksen tärkeät päivämäärät

Course is open 8 March with kick-off meeting.
Final assignments submitted by end of May.

Kansainvälisyys toteutuksella

Kulttuurienvälinen viestintä on opintojaksolla käsiteltävä aihepiiri.

Toteutuksen valinnaiset suoritustavat

Sovittava erikseen opettajan kanssa

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

5 op = 135 tuntia opiskelua

Sisältö ja sen jaksotus

Students need to have passed the initial language proficiency test prior to taking this study unit. If students do not pass the language proficiency test they need to complete R0170 Valmentava englanti as well.

Arviointiasteikko

H-5

Siirry alkuun