Siirry suoraan sisältöön

Food Services (5 cr)

Code: ML00BJ51-3007

General information


Enrollment
29.11.2021 - 05.12.2021
Registration for the implementation has ended.
Timing
24.03.2022 - 16.05.2022
Implementation has ended.
Number of ECTS credits allocated
5 cr
Local portion
0 cr
Virtual proportion
5 cr
Mode of delivery
Distance learning
Campus
Laurea Leppävaara
Teaching languages
Finnish
Seats
20 - 40
Degree programmes
Palveluliiketoiminnan koulutus (MLA2), Laurea Leppävaara (Finnish)
Teachers
Leila Jaakkola
Mervi Niemelä
Teacher in charge
Leila Jaakkola
Groups
MLA222KA
Palveluliiketoiminnan koulutus, monimuotototeutus, K22, Leppävaara
Study unit
ML00BJ51

Objective

The student is able to
- produce high-quality customer-oriented services
- act ergonomically and safely in a work community

Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus

Oppimateriaali kertrotaan tehtävien yhteydessä Canvas-työtilassa.

Toteutustapa

Toteutus on virtuaalinen.
Paitsi hygieniapassitestin suorituskerta on kontaktikerta Leppävaaran kampuksella opiskelijalle, joka suorittaa kurssilla hygieniapassin.
Viestintä kurssilla tapahtuu Canvasissa ja Zoom-tapaamisissa.

HUOMIO: VARMISTAT OPISKELUPAIKKASI KURSSILLA JA OSALLISTUMISESI TOTEUTUKSELLE OSALLISTUMALLA 1. VERKKO-OPETUKSEEN ZOOMISSA TO 24.3... ILMOITA ETUKÄTEEN KURSSIN OPETTAJALLE, LEILA JAAKKOLA leila.jaakkola@laurea.fi, JOS ET PÄÄSE OSALISTUMAAN, NIIN SÄILYTÄT OPISKELUPAIKKASI.

Työelämäyhteistyö ja/tai TKI

Toteutus painottuu osaamistavoitteiden teoriaosaamiseen.

Toteutuksen tärkeät päivämäärät

Toteutus alkaa 24.3., jolloin Canvas-työtila avautuu opiskeluun.
Toteutus päättyy 16.5.
Hygieniapassin suoritus x.y. klo zzLeppävaaran kampuksella, jos sitä ei ole suoritettu.
Zoom-tapaamiset Pakissa olevan aikataulun mukaan.
MUUTOKSET ZOOM-TAPAAMISISSA OVAT MAHDOLLSIA JA NIISTÄ ILMOITETAAN CANVASISSA ETUKÄTEEN.

Kansainvälisyys toteutuksella

Ei ole tällä opintojaksolla.

Completion alternatives

Ei ole.

Student workload

Opintojaksolla on seitsemän tehtävää.
1. Ravitsemispalvelut toimialana 10 h
2. Elintarviketuntemus 30 h
3. Ravitsemus ja erityisruokavaliot 30 h
4. Ravitsemuspassi 10 h
5. Elintarvikehygienia 30 h
6. Hygieniapassi 10 h
7. Työturvallisuus ja ergonomia 19 h
Lisäksi on neljä Zoom-tapaamista 6 h.
Yksi opintopiste vastaa kansainvälisen ECTS-mitoituksen mukaa 26,7 tuntia keskiverto-opiskelijan tekemää työtä. Näin ollen 5 op:n opintojaksolla opiskelijan työmäärä on noin 135 tuntia.

Evaluation scale

H-5

Siirry alkuun