Siirry suoraan sisältöön

Degree Programme in Hospitality Management and Service Design, daytime studies, K25, Leppävaara, group 2: PHA225KN2

Opetussuunnitelman tunnus: PHA225KN2

Tutkintonimike
Restonomi (AMK)
Laajuus
210 op
Kesto
3.5 vuotta (210 op)
Aloituslukukausi
Kevät 2025
Opetuskieli
englanti

Kuvaus

The degree consists of core competence and complementary competence modules. The learning outcomes of a module describe the learning outcomes of the entire set of studies. Core competence studies lay the foundation of the degree and ensure expertise in the field. Complementary competence studies deepen or extend the student’s competence and makes it possible for them to build an individual study path. The description of the curriculum, with information on the degree programme, degree structure, and assessment, is attached.

The curriculum depicts Laurea’s study offering based on the situation at the beginning of the studies.

Please note that the complementary competence studies currently offered are shown in separate complementary competence curricula each academic year. Any changes made to the study units are not updated into group-specific curricula of the degree programme.

A preliminary study offering for the following year is always published at the beginning of September. Implementation plans are completed by the teachers so that they are available about two weeks before enrolment for the implementation begins. The implementation plans describe the method of completion of the study unit in more detail, such as detailed contents, evaluation criteria and methods, schedule, and the language of instruction.

The curriculum is updated annually. If you do not study at the same pace as your own group, find out if you need to make changes to your PSP to account for any changes.

Näytä opintojen ajoitukset lukuvuosittain, lukukausittain tai periodeittain

Tunnus Opinnon nimi Laajuus (op) 2024-2025 2025-2026 2026-2027 2027-2028 Kevät 2025 Syksy 2025 Kevät 2026 Syksy 2026 Kevät 2027 Syksy 2027 Kevät 2028 2. / 2025 1. / 2025 2. / 2026 1. / 2026 2. / 2027 1. / 2027 2. / 2028
PHA225KN2-1001
CORE COMPETENCE

(Valitaan opintopisteitä: 160)

160
PHA225KN2-1002
HOSPITALITY MANAGEMENT

(Valitaan kaikki )

40
PH00BN93 Hospitality Management and Customer Understanding 10
PH00BN94 Customer Experience 10
PH00BN95 Transformational Professional 5
PH00BN96 BarLaurea II 5
R0234 Professional Communication Skills 5
PHA225KN2-1003
Finnish or Swedish Language Skills

(Valitaan opintopisteitä: 5)

5
YY00BZ26 Ruotsin kielen osaamisen lähtötasotesti 0
ML00BY86 Serviceinriktad svenska 5
YY00CB94 Suomen kielen osaamisen lähtötasotesti 0
YY00CC58 Introduction to Finnish Language and Culture (Level A1.2) 5
YY00CC59 Finnish 1 (Level A2.1) 5
YY00CC60 Finnish 2 (Level A2.2) 5
YY00CC61 Finnish 3 (Level B1.1) 5
PHA225KN2-1004
SERVICE DESIGN

(Valitaan kaikki )

30
PH00BN97 The World of Design Thinking 5
ML00BZ27 Hygieniapassi 0
ML00BZ28 Alkoholijuomien anniskelua koskevat säännökset 0
PH00BN98 BarLaurea I 5
PH00BN99 Service Design in Practice 10
PH00BO00 Ecosystem Building 10
PHA225KN2-1005
LEADERSHIP AND BUSINESS

(Valitaan kaikki )

30
PH00CA40 Business Approach and Leadership Skills 10
PH00BO02 Leadership and Business Mindset 10
PH00BO03 Business Pro Mindset in Hospitality Management 10
PHA225KN2-1006
EXPERT IN A WORK COMMUNITY

(Valitaan kaikki )

30
B0233 Placement 1 15
R0245 Placement 2 15
PHA225KN2-1007
EXPERT IN DEVELOPMENT AND WORKPLACE INNOVATION

(Valitaan kaikki )

30
YY00BW73 Project Management and Communication 5
YY00CA30 Methods for Research-based Development Work 5
A9286 Bachelor's Thesis 15
PHA225KN2-1008
Development of Expertise

(Valitaan kaikki )

5
YY00CC95 Building One’s Competence Identity 2
YY00CC96 Developing as an Expert 2
YY00CC97 Future-oriented Working Life Expert 1
PHA225KN2-1009
COMPLEMENTARY COMPETENCE

(Valitaan opintopisteitä: 50)

50
PHA225KN2-1010
INNOVATING FOOD SERVICES

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 10)

0 - 10
TO00BL82 Elämyksellinen juomamaailma 5
A9221 Ruoka- ja juomakulttuuri 5
TO00BX21 Vastuullinen ruoka-alan yrittäjyys 5
R0382 Elintarvikkeiden ja ruokapalveluiden turvallisuus 5
PHA225KN2-1011
TOURISM SERVICE DEVELOPER

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 40)

0 - 40
TO00BX31 Majoitusliiketoiminnan johtaminen 10
TO00BX32 Matkailumarkkinointi 5
TO00BX33 Special interest -matkailu 5
TO00BX34 Matkailun tiekartta tulevaisuuteen 5
TO00BX05 Liiketoiminta matkailukohteessa 5
TO00BX35 Kansainvälinen matkailuprojekti 5 - 10
PHA225KN2-1012
PRODUCER OF EVENT SERVICES

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 35)

0 - 35
TO00BX18 Tapahtumaprojekti 10
TO00BN92 Tapahtumamuotoilu 5
TO00BX27 Vastuullisuus tapahtumamatkailussa 5
TO00BU89 Trendit ja tapahtumien tulevaisuus 5
TO00CC88 Tapahtumaturvallisuus 5
TO00BX26 Business events (BE) elämyksenä 5
TO00BX28 Tapahtumatuotannon erityisalat 5
PHA225KN2-1013
OTHER COMPLEMENTARY COMPETENCES

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 50)

0 - 50
Yhteensä 210 16 67 56.5 25.5 16 26 41 31 25.5 18 7.5 16 26 41 31 25.5 18 7.5

Lukukausi- ja lukuvuosikohtaiset opintopistekertymät vaihtelevat valinnaisten ja vapaasti valittavien opintojen ajoituksesta johtuen.

Opintotyypit

1. Perusopinnot
Professional Communication Skills
Ruotsin kielen osaamisen lähtötasotesti
Serviceinriktad svenska
Suomen kielen osaamisen lähtötasotesti
Introduction to Finnish Language and Culture (Level A1.2)
Finnish 1 (Level A2.1)
Finnish 2 (Level A2.2)
Finnish 3 (Level B1.1)
Project Management and Communication
Methods for Research-based Development Work
Building One’s Competence Identity
Developing as an Expert
Future-oriented Working Life Expert
2. Ammattiopinnot
Hospitality Management and Customer Understanding
Customer Experience
Transformational Professional
BarLaurea II
The World of Design Thinking
Hygieniapassi
Alkoholijuomien anniskelua koskevat säännökset
BarLaurea I
Service Design in Practice
Ecosystem Building
Business Approach and Leadership Skills
Leadership and Business Mindset
Business Pro Mindset in Hospitality Management
3. Vapaasti valittavat opinnot
Elämyksellinen juomamaailma
Ruoka- ja juomakulttuuri
Vastuullinen ruoka-alan yrittäjyys
Elintarvikkeiden ja ruokapalveluiden turvallisuus
Majoitusliiketoiminnan johtaminen
Matkailumarkkinointi
Special interest -matkailu
Matkailun tiekartta tulevaisuuteen
Liiketoiminta matkailukohteessa
Kansainvälinen matkailuprojekti
Tapahtumaprojekti
Tapahtumamuotoilu
Vastuullisuus tapahtumamatkailussa
Trendit ja tapahtumien tulevaisuus
Tapahtumaturvallisuus
Business events (BE) elämyksenä
Tapahtumatuotannon erityisalat
4. Harjoittelu
Placement 1
Placement 2
5. Opinnäytetyö
Bachelor's Thesis
Luokittelemattomat

Tunnus Opinnon nimi Laajuus (op)
PHA225KN2-1001
CORE COMPETENCE

(Valitaan opintopisteitä: 160 )

160
PHA225KN2-1002
HOSPITALITY MANAGEMENT

(Valitaan kaikki )

40
PH00BN93 Hospitality Management and Customer Understanding 10
PH00BN94 Customer Experience 10
PH00BN95 Transformational Professional 5
PH00BN96 BarLaurea II 5
R0234 Professional Communication Skills 5
PHA225KN2-1003
Finnish or Swedish Language Skills

(Valitaan opintopisteitä: 5 )

5
YY00BZ26 Ruotsin kielen osaamisen lähtötasotesti 0
ML00BY86 Serviceinriktad svenska 5
YY00CB94 Suomen kielen osaamisen lähtötasotesti 0
YY00CC58 Introduction to Finnish Language and Culture (Level A1.2) 5
YY00CC59 Finnish 1 (Level A2.1) 5
YY00CC60 Finnish 2 (Level A2.2) 5
YY00CC61 Finnish 3 (Level B1.1) 5
PHA225KN2-1004
SERVICE DESIGN

(Valitaan kaikki )

30
PH00BN97 The World of Design Thinking 5
ML00BZ27 Hygieniapassi 0
ML00BZ28 Alkoholijuomien anniskelua koskevat säännökset 0
PH00BN98 BarLaurea I 5
PH00BN99 Service Design in Practice 10
PH00BO00 Ecosystem Building 10
PHA225KN2-1005
LEADERSHIP AND BUSINESS

(Valitaan kaikki )

30
PH00CA40 Business Approach and Leadership Skills 10
PH00BO02 Leadership and Business Mindset 10
PH00BO03 Business Pro Mindset in Hospitality Management 10
PHA225KN2-1006
EXPERT IN A WORK COMMUNITY

(Valitaan kaikki )

30
B0233 Placement 1 15
R0245 Placement 2 15
PHA225KN2-1007
EXPERT IN DEVELOPMENT AND WORKPLACE INNOVATION

(Valitaan kaikki )

30
YY00BW73 Project Management and Communication 5
YY00CA30 Methods for Research-based Development Work 5
A9286 Bachelor's Thesis 15
PHA225KN2-1008
Development of Expertise

(Valitaan kaikki )

5
YY00CC95 Building One’s Competence Identity 2
YY00CC96 Developing as an Expert 2
YY00CC97 Future-oriented Working Life Expert 1
PHA225KN2-1009
COMPLEMENTARY COMPETENCE

(Valitaan opintopisteitä: 50 )

50
PHA225KN2-1010
INNOVATING FOOD SERVICES

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 10 )

0 - 10
TO00BL82 Elämyksellinen juomamaailma 5
A9221 Ruoka- ja juomakulttuuri 5
TO00BX21 Vastuullinen ruoka-alan yrittäjyys 5
R0382 Elintarvikkeiden ja ruokapalveluiden turvallisuus 5
PHA225KN2-1011
TOURISM SERVICE DEVELOPER

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 40 )

0 - 40
TO00BX31 Majoitusliiketoiminnan johtaminen 10
TO00BX32 Matkailumarkkinointi 5
TO00BX33 Special interest -matkailu 5
TO00BX34 Matkailun tiekartta tulevaisuuteen 5
TO00BX05 Liiketoiminta matkailukohteessa 5
TO00BX35 Kansainvälinen matkailuprojekti 5 - 10
PHA225KN2-1012
PRODUCER OF EVENT SERVICES

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 35 )

0 - 35
TO00BX18 Tapahtumaprojekti 10
TO00BN92 Tapahtumamuotoilu 5
TO00BX27 Vastuullisuus tapahtumamatkailussa 5
TO00BU89 Trendit ja tapahtumien tulevaisuus 5
TO00CC88 Tapahtumaturvallisuus 5
TO00BX26 Business events (BE) elämyksenä 5
TO00BX28 Tapahtumatuotannon erityisalat 5
PHA225KN2-1013
OTHER COMPLEMENTARY COMPETENCES

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 50 )

0 - 50
Siirry alkuun