Service Innovations (10 op)
Toteutuksen tunnus: A9297-MEA1821
Toteutuksen perustiedot
Ilmoittautumisaika
14.05.2018 - 31.05.2018
Ajoitus
28.08.2018 - 21.12.2018
Opintopistemäärä
10 op
Virtuaaliosuus
2 op
TKI-osuus
7 op
Toteutustapa
80 % Lähiopetus, 20 % Etäopetus
Yksikkö
Laurea Leppävaara, palvelu
Toimipiste
Laurea Leppävaara
Opetuskielet
- Englanti
Koulutus
- Degree Programme in Restaurant Entrepreneurship (MEA2), Laurea Leppävaara
Opettaja
- Sari Jääskeläinen
- Miia Vakkuri
- Sirkka Antinluoma
Vastuuopettaja
Sirkka Antinluoma
Ryhmät
-
MEA217SNDegree Programme in Restaurant Entrepreneurship, päivätoteutus, S17, Leppävaara
Osaamistavoitteet
The student is able to
- carry out an innovation project applying the newest existing knowledge and service innovation and design methods
- work in multisectoral projects
- apply creative problem-solving and develop working methods
Arviointiasteikko
H-5