Siirry suoraan sisältöön

Service Innovations (10 op)

Toteutuksen tunnus: A9297-MEA1821

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

14.05.2018 - 31.05.2018

Ajoitus

28.08.2018 - 21.12.2018

Opintopistemäärä

10 op

Virtuaaliosuus

2 op

TKI-osuus

7 op

Toteutustapa

80 % Lähiopetus, 20 % Etäopetus

Yksikkö

Laurea Leppävaara, palvelu

Toimipiste

Laurea Leppävaara

Opetuskielet

  • Englanti

Koulutus

  • Degree Programme in Restaurant Entrepreneurship (MEA2), Laurea Leppävaara

Opettaja

  • Sari Jääskeläinen
  • Miia Vakkuri
  • Sirkka Antinluoma

Vastuuopettaja

Sirkka Antinluoma

Ryhmät

  • MEA217SN
    Degree Programme in Restaurant Entrepreneurship, päivätoteutus, S17, Leppävaara

Osaamistavoitteet

The student is able to
- carry out an innovation project applying the newest existing knowledge and service innovation and design methods
- work in multisectoral projects
- apply creative problem-solving and develop working methods

Arviointiasteikko

H-5