Siirry suoraan sisältöön

Operating Environment in a Service Company (5 op)

Toteutuksen tunnus: A9263-3001

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

25.11.2019 - 01.12.2019

Ajoitus

27.01.2020 - 29.05.2020

Opintopistemäärä

5 op

Virtuaaliosuus

1 op

Toteutustapa

80 % Lähiopetus, 20 % Etäopetus

Yksikkö

Laurea Leppävaara, palvelu

Toimipiste

Laurea Leppävaara

Opetuskielet

  • Englanti

Koulutus

  • Degree Programme in Restaurant Entrepreneurship (MEA2), Laurea Leppävaara

Opettaja

  • Miia Vakkuri

Vastuuopettaja

Miia Vakkuri

Ryhmät

  • MEA219SN
    Degree Programme in Restaurant Entrepreneurship, päivätoteutus, S19, Leppävaara

Osaamistavoitteet

The student is able to
- interpret the operating environment of the hospitality sector and identify the changes in it
- recognize value chains and value networks

Arviointiasteikko

Hyväksytty/Hylätty