Current Issues and Future Trends in Hospitality Field (5 op)
Toteutuksen tunnus: A9219-3008
Toteutuksen perustiedot
Ilmoittautumisaika
23.05.2022 - 29.05.2022
Ajoitus
05.09.2022 - 16.11.2022
Opintopistemäärä
5 op
Virtuaaliosuus
5 op
Toteutustapa
Etäopetus
Yksikkö
Laurea Leppävaara, palvelu
Toimipiste
Laurea Leppävaara
Opetuskielet
- Englanti
Paikat
20 - 40
Koulutus
- Complementary Competence, bachelor’s studies in English (CCM2), Services
Opettaja
- Heidi Vähänikkilä
- Sirkka Antinluoma
Vastuuopettaja
Sirkka Antinluoma
Ryhmät
-
PHA221SNDegree Programme in Hospitality Management and Service Design, daytime studies, S21, Leppävaara
-
CCM222SYComplementary competence (bachelor’s studies), S22, Services
Osaamistavoitteet
The student is able to:
- develop their current skills and competences with respect to Hospitality Management
- apply current issues and future trends when organizing and developing services
Kansainvälisyys toteutuksella
international material
global subjects
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
studies will require weekly commitment
first part of the assigment is an individual task, the second and final part is a group task
Arviointiasteikko
H-5
Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet
1-5
you need to pass all tasks in order to get a grade