Siirry suoraan sisältöön

Hygieniapassi (0 op)

Toteutuksen tunnus: 01148-3016

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

02.12.2021 - 31.12.2021

Ajoitus

01.01.2022 - 31.07.2022

Opintopistemäärä

0 op

Yksikkö

Laurea Leppävaara, palvelu

Opetuskielet

  • Suomi

Koulutus

  • Palveluelämysten tuottaminen ja kehittäminen (MSA2), Laurea Leppävaara

Opettaja

  • Leila Jaakkola
  • Tuula Kuivanen

Vastuuopettaja

Tuula Kuivanen

Ryhmät

  • MSA222KN
    Palveluelämysten tuottaminen ja kehittäminen, päivätoteutus, K22, Leppävaara

Osaamistavoitteet

Opiskelija osaa
- soveltaa elintarvikehygieenistä osaamista osana yrityksen omavalvontaa

Sisältö

- Hygieeninen laatu; Pinta- ja elintarvikehygienia, hygieeniset työtavat ja henkilökohtainen hygienia
- Elintarvikehygieniaa koskeva lainsäädäntö
- Omavalvonta

Toteutustapa

Hygieniapassi on tarkoitettu restonomiopiskelijoille (amk), ei muiden koulutusten opiskelijoille.

Toteutuksen tärkeät päivämäärät

Hygieniapassin voi suorittaa A9467 Laatu ravitsemispalveluissa-opintojaksolla Leppävaaran kampuksella. Suorituspäivämäärät ilmoitetaan kurssin opiskelijoille aina meneillään olevan toteutuksen toteutussuunnitelmassa.

Arviointiasteikko

Hyväksytty/Hylätty

Lisätiedot

Opiskelija tutustuu elintarvikehygieniaa koskevaan lainsäädäntöön