•   Hygieniapassi 01148-3016 01.01.2022-31.07.2022  (MSA222KN) +-
    Opintojakson osaamistavoitteet
    Opiskelija osaa
    - soveltaa elintarvikehygieenistä osaamista osana yrityksen omavalvontaa
    Opintojakson sisältö
    - Hygieeninen laatu; Pinta- ja elintarvikehygienia, hygieeniset työtavat ja henkilökohtainen hygienia
    - Elintarvikehygieniaa koskeva lainsäädäntö
    - Omavalvonta
    Lisätiedot
    Opiskelija tutustuu elintarvikehygieniaa koskevaan lainsäädäntöön

    Vastuuopettaja

    Tuula Kuivanen

    Toteutusmuoto

    Lähiopetus

    Toteutustapa

    Hygieniapassi on tarkoitettu restonomiopiskelijoille (amk), ei muiden koulutusten opiskelijoille.

    Opetuskieli/-kielet
    • suomi
    Ajoitus

    01.01.2022 - 31.07.2022

    Ilmoittautumisaika

    02.12.2021 - 31.12.2021

    Ryhmä(t)
    • MSA222KN
    Yksikkö

    Laurea Leppävaara, palvelu

    Opettaja(t)

    Leila Jaakkola, Tuula Kuivanen

    Koulutus

    Palveluelämysten tuottaminen ja kehittäminen (MSA2), Laurea Leppävaara

    Arviointiasteikko

    Hyväksytty/Hylätty

    Toteutuksen tärkeät päivät

    Hygieniapassin voi suorittaa A9467 Laatu ravitsemispalveluissa-opintojaksolla Leppävaaran kampuksella. Suorituspäivämäärät ilmoitetaan kurssin opiskelijoille aina meneillään olevan toteutuksen toteutussuunnitelmassa.