Skip to main content

Service Production Management (5 cr)

Code: TO00BN60-3003

General information


Enrollment
29.11.2021 - 05.12.2021
Registration for the implementation has ended.
Timing
04.04.2022 - 23.05.2022
Implementation has ended.
Number of ECTS credits allocated
5 cr
Local portion
0 cr
Virtual proportion
5 cr
RDI proportion
2 cr
Mode of delivery
Distance learning
Campus
Laurea Virtual Campus
Teaching languages
Finnish
Seats
20 - 40
Degree programmes
Laurea täydentävä osaaminen, amk-tutkinto (TOP2), Palvelualat
Teachers
Teemu Sirainen
Tuula Kuivanen
Henry Lybäck
Anikó Lehtinen
Teacher in charge
Henry Lybäck
Study unit
TO00BN60

Learning outcomes

Student is able to
- assess the internal efficiency and profitability of service production
- analyze the importance of well-being at work in practice and plan development measures
- describe the importance of occupational safety and ergonomics in everyday managerial work
- evaluate his own development as a supervisor

Location and time

Theory: as an online lesson.
Practice: Barlaurea's Living Lab Learning Environment.
Own development target company.

Materials

Oppimismateriaali tulee nähtäväksi Canvas ennen opintojakson alkua.

Teaching methods

Student knows how to
- assess the internal efficiency and profitability of service production
- analyze the importance of well-being at work in practice and plan development measures
- understand the importance of occupational safety and ergonomics in everyday managerial work
- evaluate his own development as a supervisor

The course enables the implementation of working life integration within the BARLAUREA Living Lab activity framework. The second option is that the student develops learning in the activities of their own already existing job or another service production company in the course of study.

The main focus of the course is in the supervisory work of service production in the restaurant industry.

Employer connections

Rakentuu BarLaurean toimintaan ja sen yhteistyökumppaneihin. Opiskelijalla mahdollisuus myös valita oma kohdeyritys opintojakson suorittamiseen.

Exam schedules

Annettujen tehtävien tekeminen ja koostaminen omaan esimiesvalmennusoppaaseen, hyödyntäen annettua oppimismateriaalia ja omaa kehittämistyötä.

Student workload

Esimiesvalmennusoppaan tuottaminen ja siihen kuuluvat tehtävät sekä oppimateriaalin hyödyntäminen.
25% - arvioida palvelutuotannon sisäistä tehokkuutta ja kannattavuutta
25% - analysoida työhyvinvoinnin merkitystä käytännössä ja suunnitella kehittämistoimenpiteitä
25%- ymmärtää työturvallisuuden ja ergonomian merkityksen arjen esimiestyössä
25%- arvioida omaa kehittymistään esimiehenä

Evaluation scale

H-5

Go back to top of page