Service Production Management (5 cr)
Code: TO00BN60-3003
General information
- Enrollment
-
29.11.2021 - 05.12.2021
Registration for the implementation has ended.
- Timing
-
04.04.2022 - 23.05.2022
Implementation has ended.
- Number of ECTS credits allocated
- 5 cr
- Local portion
- 0 cr
- Virtual proportion
- 5 cr
- RDI proportion
- 2 cr
- Mode of delivery
- Distance learning
- Campus
- Laurea Virtual Campus
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 20 - 40
- Degree programmes
- Laurea täydentävä osaaminen, amk-tutkinto (TOP2), Palvelualat
- Teachers
- Teemu Sirainen
- Tuula Kuivanen
- Henry Lybäck
- Anikó Lehtinen
- Teacher in charge
- Henry Lybäck
- Study unit
- TO00BN60
Learning outcomes
Student is able to
- assess the internal efficiency and profitability of service production
- analyze the importance of well-being at work in practice and plan development measures
- describe the importance of occupational safety and ergonomics in everyday managerial work
- evaluate his own development as a supervisor
Location and time
Theory: as an online lesson.
Practice: Barlaurea's Living Lab Learning Environment.
Own development target company.
Materials
Oppimismateriaali tulee nähtäväksi Canvas ennen opintojakson alkua.
Teaching methods
Student knows how to
- assess the internal efficiency and profitability of service production
- analyze the importance of well-being at work in practice and plan development measures
- understand the importance of occupational safety and ergonomics in everyday managerial work
- evaluate his own development as a supervisor
The course enables the implementation of working life integration within the BARLAUREA Living Lab activity framework. The second option is that the student develops learning in the activities of their own already existing job or another service production company in the course of study.
The main focus of the course is in the supervisory work of service production in the restaurant industry.
Employer connections
Rakentuu BarLaurean toimintaan ja sen yhteistyökumppaneihin. Opiskelijalla mahdollisuus myös valita oma kohdeyritys opintojakson suorittamiseen.
Exam schedules
Annettujen tehtävien tekeminen ja koostaminen omaan esimiesvalmennusoppaaseen, hyödyntäen annettua oppimismateriaalia ja omaa kehittämistyötä.
Student workload
Esimiesvalmennusoppaan tuottaminen ja siihen kuuluvat tehtävät sekä oppimateriaalin hyödyntäminen.
25% - arvioida palvelutuotannon sisäistä tehokkuutta ja kannattavuutta
25% - analysoida työhyvinvoinnin merkitystä käytännössä ja suunnitella kehittämistoimenpiteitä
25%- ymmärtää työturvallisuuden ja ergonomian merkityksen arjen esimiestyössä
25%- arvioida omaa kehittymistään esimiehenä
Evaluation scale
H-5