Food and Beverages (5 cr)
Code: A9221-3005
General information
- Enrollment
-
22.05.2023 - 28.05.2023
Registration for the implementation has ended.
- Timing
-
15.09.2023 - 03.11.2023
Implementation has ended.
- Number of ECTS credits allocated
- 5 cr
- Local portion
- 5 cr
- RDI proportion
- 1 cr
- Mode of delivery
- Contact learning
- Campus
- Laurea Leppävaara
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 20 - 40
- Degree programmes
- Laurea täydentävä osaaminen, amk-tutkinto (TOP2), Palvelualat
- Teacher in charge
- Anikó Lehtinen
- Study unit
- A9221
Learning outcomes
The student is able to:
- introduce the food cultures of Finland and other countries
- recognize different kinds of food habits and their background
- plan and choose proper food and drink assortments for different kinds of events and purposes
- act responsibly in food and drink service processes
Location and time
Study unit will be carried out on the Leppävaara campus. Business visits and the food project is carried out elsewhere.
Materials
Oppimateriaali ja kirjallisuus julkaistaan jakson A9221 Ruoka- ja juomakulttuuri Canvas-työtilassa.
Teaching methods
In the course of study, in addition to the implementation of the food project in the fall of 2022. Participation in the hours is essential for everyone. The schedule and content of contact instruction comes from A9221 Food and Drink Culture to Canvas Workspace.
The course demonstrates the development of competencies through tasks and projects given. Tasks and study data with links and task recovery folders are in the Canvas workspace of the section.
Employer connections
Jaksolla toteutetaan ruoka- ja juomakulttuuria koskeva projekti toimeksiantajan kanssa. Koulutuksessa yritysyhteistyötä alan toimijoiden kanssa.
Exam schedules
Opintojakson ohjelman tarkempi aikataulu päivittyy Canvas työtilassa Ruoka- ja juomakulttuuri.
Opintojakson teoriatunnit ovat maanantaisin 18.9. alkaen. Gaalatapahtuma järjestetään perjantaina, jolloin edellinen torstai iltapäivä esivalmisteluihin ja k
Toimeksiantajan projektin täydentyessä ilmoitetaan toteutettavan tapahtuman aika ja paikka tarkemmin.
Completion alternatives
Jaksolla ei ole pääsääntöisesti valinnaisia suoritustapoja.
Student workload
Lähiopetus 20 tuntia
Tiimissä tapahtuva ja itsenäinen opiskelu 113,5 tuntia, sisältöen ruokakokonaisuuden suunnittelun, kehittämisen ja toteutuksen.
Yhteensä 133,5 tuntia
Yksi opintopiste vastaa kansainvälisen ECTS-mitoituksen mukaa 26,7 tuntia keskiverto-opiskelijan tekemää työtä. Näin ollen 5 op:n opintojaksolla opiskelijan työmäärä on noin 133,5 tuntia.
Content scheduling
Jakson laajuus 5 op /133.5 tuntia ja sen osat:
1. Projekti: (tiimissä toimiminen): arviointi T1 - K5 (70 %)
2. Oppimispäiväkirja T1-K5 (30%)
3. Opintojaksolla käytetään myös itsearviointia ja vertaisarviointia.
Evaluation scale
H-5
Further information
Opintojakson tehtävä arvioidaan numeerisesti tai hyväksytty/hylätty. Opintojaksolla käytetään myös itsearviointia ja vertaisarviointia.
Arviointimenetelmät, arvioinnin perusteet ja arviointikriteerit ovat työtilassa Optimassa.
Opintojakson suoritus edellyttää osallistumista ruokaprojektiin.