Food and Beverages (5cr)
Code: A9221-3001
General information
- Enrollment
- 13.05.2019 - 26.05.2019
- Registration for the implementation has ended.
- Timing
- 18.09.2019 - 28.10.2019
- Implementation has ended.
- Number of ECTS credits allocated
- 5 cr
- Local portion
- 5 cr
- Mode of delivery
- Contact learning
- Unit
- Laurea university of applied sciences
- Campus
- Laurea Leppävaara
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 0 - 40
- Degree programmes
- Laurea täydentävä osaaminen, amk-tutkinto (TOP2), Palvelualat
Learning outcomes
The student is able to:
- introduce the food cultures of Finland and other countries
- recognize different kinds of food habits and their background
- plan and choose proper food and drink assortments for different kinds of events and purposes
- act responsibly in food and drink service processes
Teaching methods
Opintojaksossa lähijaksoja, jonka lisäksi ruokaprojektin toteutus syksyllä 2019. Osallistuminen lähitunneille on kaikille välttämätöntä. Kontaktiopetuksen aikataulu ja sisältö tulee A9221-3001 Ruoka- ja juomakulttuuri Optima-työtilaan.
Opintojaksolla osoitetaan osaamisen kehittyminen annettujen tehtävien ja projektien avulla. Tehtävät ja opintoaineistot linkkeineen ja tehtävien palautuskansiot ovat jakson Optima-työtilassa.
Time and location
Lähijaksot toteutetaanLeppävaaran kampuksella, myös yritysvierailuja. Ruokaprorojekti toteutetaan muualla.
Learning materials and recommended literature
Oppimateriaali ja kirjallisuus julkaistaan jakson A9221-3001 Ruoka- ja juomakulttuuri Optima-työtilassa.
Alternative completion methods of implementation
Jaksolla ei ole pääsääntöisesti valinnaisia suoritustapoja.
Co-operation with working life and/or RDI
Jaksolla toteutetaan ruoka- ja juomakulttuuria koskeva projekti Viini, ruoka & hyvä elämä messuille ryhmätyönä. Koulutuksessa myös yritysyhteistyötä alan toimijoiden kanssa.
Important dates
Opintojakson ohjelma on Optima-työtilassa A9221-3001 Ruoka- ja juomakulttuuri.
Student workload
Lähiopetus 20 tuntia
Tiimissä tapahtuva ja itsenäinen opiskelu 113,5 tuntia, sisältöen ruokakokonaisuuden suunnittelun, kehittämisen ja toteutuksen.
Yhteensä 133,5 tuntia
Yksi opintopiste vastaa kansainvälisen ECTS-mitoituksen mukaa 26,7 tuntia keskiverto-opiskelijan tekemää työtä. Näin ollen 5 op:n opintojaksolla opiskelijan työmäärä on noin 133,5 tuntia.
Content and scheduling
Jakson laajuus 5 op /133.5 tuntia ja sen osat:
1. Projekti: (tiimissä toimiminen): arviointi T1 - K5 (70 %)
2. Oppimispäiväkirja T1-K5 (30%)
3. Opintojaksolla käytetään myös itsearviointia ja vertaisarviointia.
Further information
Opintojakson tehtävä arvioidaan numeerisesti tai hyväksytty/hylätty. Opintojaksolla käytetään myös itsearviointia ja vertaisarviointia.
Arviointimenetelmät, arvioinnin perusteet ja arviointikriteerit ovat työtilassa Optimassa.
Opintojakson suoritus edellyttää osallistumista ruokaprojektiin.
Evaluation scale
H-5