Skip to main content

Food and Beverages (5cr)

Code: A9221-3001

General information


Enrollment
13.05.2019 - 26.05.2019
Registration for the implementation has ended.
Timing
18.09.2019 - 28.10.2019
Implementation has ended.
Number of ECTS credits allocated
5 cr
Local portion
5 cr
Mode of delivery
Contact learning
Unit
Laurea university of applied sciences
Campus
Laurea Leppävaara
Teaching languages
Finnish
Seats
0 - 40
Degree programmes
Laurea täydentävä osaaminen, amk-tutkinto (TOP2), Palvelualat
Teachers
Henry Lybäck
Anikó Lehtinen
Teacher in charge
Henry Lybäck
Study unit
A9221

Learning outcomes

The student is able to:
- introduce the food cultures of Finland and other countries
- recognize different kinds of food habits and their background
- plan and choose proper food and drink assortments for different kinds of events and purposes
- act responsibly in food and drink service processes

Teaching methods

Opintojaksossa lähijaksoja, jonka lisäksi ruokaprojektin toteutus syksyllä 2019. Osallistuminen lähitunneille on kaikille välttämätöntä. Kontaktiopetuksen aikataulu ja sisältö tulee A9221-3001 Ruoka- ja juomakulttuuri Optima-työtilaan.
Opintojaksolla osoitetaan osaamisen kehittyminen annettujen tehtävien ja projektien avulla. Tehtävät ja opintoaineistot linkkeineen ja tehtävien palautuskansiot ovat jakson Optima-työtilassa.

Time and location

Lähijaksot toteutetaanLeppävaaran kampuksella, myös yritysvierailuja. Ruokaprorojekti toteutetaan muualla.

Learning materials and recommended literature

Oppimateriaali ja kirjallisuus julkaistaan jakson A9221-3001 Ruoka- ja juomakulttuuri Optima-työtilassa.

Alternative completion methods of implementation

Jaksolla ei ole pääsääntöisesti valinnaisia suoritustapoja.

Co-operation with working life and/or RDI

Jaksolla toteutetaan ruoka- ja juomakulttuuria koskeva projekti Viini, ruoka & hyvä elämä messuille ryhmätyönä. Koulutuksessa myös yritysyhteistyötä alan toimijoiden kanssa.

Important dates

Opintojakson ohjelma on Optima-työtilassa A9221-3001 Ruoka- ja juomakulttuuri.

Student workload

Lähiopetus 20 tuntia
Tiimissä tapahtuva ja itsenäinen opiskelu 113,5 tuntia, sisältöen ruokakokonaisuuden suunnittelun, kehittämisen ja toteutuksen.
Yhteensä 133,5 tuntia
Yksi opintopiste vastaa kansainvälisen ECTS-mitoituksen mukaa 26,7 tuntia keskiverto-opiskelijan tekemää työtä. Näin ollen 5 op:n opintojaksolla opiskelijan työmäärä on noin 133,5 tuntia.

Content and scheduling

Jakson laajuus 5 op /133.5 tuntia ja sen osat:
1. Projekti: (tiimissä toimiminen): arviointi T1 - K5 (70 %)
2. Oppimispäiväkirja T1-K5 (30%)
3. Opintojaksolla käytetään myös itsearviointia ja vertaisarviointia.

Further information

Opintojakson tehtävä arvioidaan numeerisesti tai hyväksytty/hylätty. Opintojaksolla käytetään myös itsearviointia ja vertaisarviointia.
Arviointimenetelmät, arvioinnin perusteet ja arviointikriteerit ovat työtilassa Optimassa.
Opintojakson suoritus edellyttää osallistumista ruokaprojektiin.

Evaluation scale

H-5

Go back to top of page