Skip to main content

Working in Cafeteria (2cr)

Code: UM00BN61-3011

General information


Timing
06.10.2025 - 01.12.2025
Implementation is running.
Number of ECTS credits allocated
2 cr
Local portion
2 cr
Mode of delivery
Contact learning
Unit
10 Liiketalous-, tietojenkäsittely- ja palvelualat
Campus
Laurea Leppävaara
Teaching languages
Finnish
Teachers
Tuula Kuivanen
Anikó Lehtinen
Teacher in charge
Anikó Lehtinen
Study unit
UM00BN61

Learning outcomes

Opiskelija osaa
- kahvilatyön perusteet
- työturvallisuuden perusteet
- hygieenisen työskentelyn perusteet

Teaching methods

Ainoastaan Espoon lukiolaisille suunnattu opintojakso. Ilmoittautuminen toista kautta.

Time and location

Lukion toinen periodi, syksy 2025, Leppävaran kampus, luokka 014-015.

Learning materials and recommended literature

Oppimateriaali Drive-ympäristössä ja opintojakson luennoilla.

Alternative completion methods of implementation

Ei ole.

Important dates

Lukion toinen periodi, syksy 2025.

Content and scheduling

Opintojakson tavoitteet, on että opiskelija hallitsee opintojakson jälkeen:

Kahvin perusteet
Valmistaa suodatinkahvia ja erikoiskahveja
Kahvilatoiminnan kaupalliset perusteet
Osaa työskennellä hygieenisesti, turvallisesti ja ergonomisesti
Oma hygieniapassin
Osaa ravitsemuksen perusteet ja allergeenit sekä erikoisruokavaliot
Tunteen kahvilatrendit ja tuotekehitysprosessin
Osaa kehittää juoma- ja ruokatuotteita
Osaa suomalaisen kahvilahistorian perusteet
Tuntee kahvilan myynti- ja suositteluprosessin sekä tuotteiden esillelaiton

Evaluation scale

Approved/Failed

Go back to top of page