Working in Cafeteria (2cr)
Code: UM00BN61-3011
General information
- Timing
- 06.10.2025 - 01.12.2025
- Implementation is running.
- Number of ECTS credits allocated
- 2 cr
- Local portion
- 2 cr
- Mode of delivery
- Contact learning
- Unit
- 10 Liiketalous-, tietojenkäsittely- ja palvelualat
- Campus
- Laurea Leppävaara
- Teaching languages
- Finnish
Learning outcomes
Opiskelija osaa
- kahvilatyön perusteet
- työturvallisuuden perusteet
- hygieenisen työskentelyn perusteet
Teaching methods
Ainoastaan Espoon lukiolaisille suunnattu opintojakso. Ilmoittautuminen toista kautta.
Time and location
Lukion toinen periodi, syksy 2025, Leppävaran kampus, luokka 014-015.
Learning materials and recommended literature
Oppimateriaali Drive-ympäristössä ja opintojakson luennoilla.
Alternative completion methods of implementation
Ei ole.
Important dates
Lukion toinen periodi, syksy 2025.
Content and scheduling
Opintojakson tavoitteet, on että opiskelija hallitsee opintojakson jälkeen:
Kahvin perusteet
Valmistaa suodatinkahvia ja erikoiskahveja
Kahvilatoiminnan kaupalliset perusteet
Osaa työskennellä hygieenisesti, turvallisesti ja ergonomisesti
Oma hygieniapassin
Osaa ravitsemuksen perusteet ja allergeenit sekä erikoisruokavaliot
Tunteen kahvilatrendit ja tuotekehitysprosessin
Osaa kehittää juoma- ja ruokatuotteita
Osaa suomalaisen kahvilahistorian perusteet
Tuntee kahvilan myynti- ja suositteluprosessin sekä tuotteiden esillelaiton
Evaluation scale
Approved/Failed